Slobody-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Igor 13. novembra 2020

Ulica Slobody je jednosmerna a pomerne uzka. Na dvoch miestach su zhotovene odstavne plochy pre automobily. Majitel domu č 24 si ale privlastnil parkovaciu plochu pre seba a parkuje tam svoje styri automobily aj napriek tomu, ze je vlastnikom dvojgaraze. Samozrejme jazdi vzdy iba na jednom a ostatne tam zavadzaju a znemoznuju parkovanie ostatnym obyvatelom, navstevam pripadne dodavkam kurierov. Nezriedka sa stava ze ostatni obyvatelia parkuju svoje automobil az pri zimnom stadione. Moze si jeden obcan takymto sposobom privlastnit parkovaciu plochu ?

18. november 2020

Odpoveď samosprávy

Hliadka MsP vykonala kontrolu na Ul. Slobody so zameraním na dodržiavanie ustanovení Zák. NR SR č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
Parkovanie vozidiel na odstavnej ploche pred domom č. 24 nie je v rozpore s uvedeným zákonom.

Ing. Marcel Garčár
náčelník MsP v Spišskej Novej Vsi
18. november 2020

Igor

Takze si dam odpoved sam. Ano moze si kto chce, kde chce a kolko chce privlastnit parkovacie miesta na obecnej ceste alebo parkovisku. Cize je to v sulade so zakonom ale nie v sulade s obcianskym spolunazivanim. Takze ako ste tento podnet vlastne vyriesili ? Nuz nijako hliadka sa presla okolo a vybavene, A co takto oslovit majitela a opytat sa ho akym pravom blokuje parkovacie miesta na ukor ostatnych ?
20. november 2020

Igor

Kedze ste to uzavreli, ale de facto nevyriesili, tak ten podnet dam znovu. Snad sa niekto kompetentny tym bude aj seriozne zaoberat a nie iba ctrl+c a ctrl+v.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania