Puškinova-chybajuce parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý

bolo by výborné zmeniť pár zelených plôch s vyradením pre parkovanie rodičov, ktorí priniesli a odniesli svoje dieťa do škôlky. Okolité parkoviská sú preplnené, stoja tam dlhodobo autá a vznikajú konflikty. Pred škôlkou je dostatok miesta na takúto úpravu a pomôže to všetkým, ktorí deti vozia autom, čo bude využívané počas celej existencie škôlky. Toto nebude určite jediné zariadenie s takýmto problémom, ale v tomto prípade riešenie nie je ani zložité, ani ťažko realizovateľné

05. december 2020

Martin Sykora

Bozinku posledne zelene plochy znicit???To chceme zit doslova v betonovej dzungli???Kolko minut sa zdrzia rodicia ked vyberu/donesu dieta do skolky???Stoji to za ubratie poslednej zelene ktorej je zalostne malo v centre????
07. december 2020

Odpoveď samosprávy

realizácia nových parkovacích miest na úkor zelene je vždy citlivá téma. Je preto potrebné aby takáto požiadavka bola odkonzultovaná a podaná príslušným Mestským výborom č. 8. Následne môžeme danú požiadavku zaradiť do investičných akcií pre nasledujúce roky. O Vašom podnete bol informovaný predseda MsV č. 8 Ing. Jozef Gonda

S pozdravom

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
Štefánikovo námestie 1
052 75 Spišská Nová Ves
---------------------------------------------------
tel.: 053/4152332
mobil: 0917 127 750
email.: [email protected]
07. december 2020

Leoš Kopecký

prepáčte všetci, ktorých sa to dotklo, nie som za ničenie zelene, ale veľa detí nosia rodičia autom. Pri parkovaní už začína byť naozaj problém, stojí sa od Finduru, alebo sa treba pretĺkať pred škôlku. Riešenie môže byť aj v časovom vyhradení 5tich miest, ale myslím si, že sa nájde aj iné rafinovanejšie riešenie, keďže cesta ide až pred vstup do škôlky, môže sa tak rozšíriť, denne sa tam zásobuje, blokuje ju auto na predaj, pomohlo by to i iným.
20. november 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Stav nezmenený, chyba informácia či sa doplnia parkovacie miesta alebo si to občania neželajú.
20. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k dnešnému dňu neevidujeme túto požiadavku ako jednu z hlavných úloh príslušného Mestského výboru. Ako som už spomínal, je potrebné, aby táto úloha figurovala v prvom rade v úlohách Mestského výboru, následne odkonzultovaná v Komisii výstavby a dopravy a následne zaradená do rozpočtu mesta.

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
06. február 2023

Leoš Kopecký

Puškinova-parkovanie-chýbajúce miesta

pri MŠ Slovenská je veľmi zlá situácia parkovania, autá sa navzájom blokujú, zhoršujú to zásobovania, ktoré sa často vykonávajú, parkovaniu bráni i zelený kontajner na sklo a podobne. je vhodné vytvoriť zopár miest len pre účel odvozu detí do škôlky
06. február 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
02. marec 2023

Leoš Kopecký

dopĺňam foto ku zhoršujúcej sa parkovacej situácii
08. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
V blízkosti MŠ Slovenská v súčasnosti neplánujeme ďalšie rozširovanie parkovacích miest. V roku 2018 bolo vybudovaných 8 nových parkovacích miest vrátane rekonštrukcie asfaltového povrchu existujúcich prístupových a odstavných plôch. Taktiež je možné využívať aj parkovisko pri cintoríne, ktoré nie je veľmi vzdialené od objektu MŠ Slovenská.

Oddelenie výstavby a dopravy
Mestský úrad Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania