Kollárova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Miro 24. decembra 2020

Dobry den, chcel by som vyjadrit pocudovanie nad skutocnostou akou rychlostou a mnozstvom v poslednom obdobi pribudaju na Kollarovej ulici (sidliskov Vychod) dopravne parkovacie znacenia pre imobilnych obcanov. Uvedomujem si skutocnost, ze pre skutocne imobilneho obcana je taketo parkovacie miesto nevyhnutne, avsak bol by som rad, keby zo strany Mesta bolo pri udelovani takychto povoleni dokladnejsie prehodnocovana ich potreba. Kedze si myslim ze vacsina tychto imobilnych obcanov v skutocnosti nie su imobilni soferi, su len drzitelmi takychto preukazov a vo vacsine pripadov je to zneuzivane (cest vynimkam). Tzn. prosim zastupcov Mesta aby prisli realne skontrolovat potrebu vyhradeneho parkovacieho miesta pre imobilnych soferov a opätovne prehodnotili ich vydanie, dakujem.

25. december 2020

Tomáš

Súhlasím
11. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
hliadkou MsP v spolupráci s referátom dopravy MSÚ bolo zistené, že na Ulici Kollárovej osadenie dopravných značiek pre vyhradené parkovanie sú vydané povolenia oprávnené podľa zákonných noriem. Po fyzickom preverení príslušníkmi MsP na tomto referáte to odpovedá skutočnosti ako držiteľov povolení, tak i EVČ vozidiel.

S pozdravom

Ing. Marcel GARČÁR
náčelník MsP
11. január 2021

Leoš Kopecký

problém tohto sídliska (resp. celosvetový) je, že pribúda áut, ale nových parkovísk len minimálne. Ak idem na toto sídlisko na návštevu, parkujem pomaly už pri Geologickom. Bývať tam a chodiť domov na aute večer je každopádne náročné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania