Puškinova-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Michal 05. marca 2021

Dobrý deň. Od chvíle otvorenia odberového miesta antig. testovania v nádvorí centra voľného času sa systematicky ničí príjazdová cesta k parkovisku prislúchajucemu bytovému domu Slovenská (2,4,6) a cesta ku garážam. Diery vznikajú doslova pred očami. O neustálom zlom parkovaní a blokovaní výjazdu z garáže nehovoriac. Denne sa tu kvoli odbernému miestu vystriedajú desiatky áut a obyvatelia bytových domov večer nemajú kde zaparkovať. Je možné zo strany mesta vyčleniť finančné prostriedky a opraviť tento úsek príjazdovej cesty? Alebo to máme urobiť my - majitelia a uživatelia garáži na vlastné náklady ako vlani a predvlani? Radi by sme túto situáciu vyriešili čo najskôr, nakoľko vzniknuté výtlky nám poškodzujú autá. Ďakujem za Vaše stanovisko. S úctou,
Michal

13. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Pri zriaďovaní odberného miesta nebola zvolená najvhodnejšia poloha s prístupovou komunikáciou. Mrzí nás vzniknutá situácia, danú komunikáciu vyspravíme. V prípade nesprávneho parkovania je na mestskej polícii aby takéto parkovania patrične kontrolovala.

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
Štefánikovo námestie 1
052 75 Spišská Nová Ves
---------------------------------------------------
tel.: 053/4152332
mobil: 0917 127 750
email.: [email protected]
07. máj 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Prístupová cesta vyzerá lepšie ako na fotkách podnetu.
07. máj 2023

Michal Laško

To myslíte vážne? "Bol vyriešený"? Skôr bol ignorovaný, vyriešiť sme si ho museli sami ako stále. Overenie stavu podnetu, po dvoch rokoch od nahlásenia?! Nemám čo dodať.
07. jún 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ďakujeme za komentáre.
Rada by som ozrejmila, že autor podnetu bol kontaktovaný 7. mája, no nedostali sme žiadnu spätnú väzbu, preto sme podnet vyhodnotili na základe aktulizácie ako vyriešený.

Rada by som Vás poprosila, v prípade, že podnet stále nie je vyriešený, prosím, priložte fotografiu s aktuálnym stavom a podnet znovu otvorím a prepošlem samospráve.
Prípadne, ak sa o vyriešenie podnetu postarala komunita, prosím, dajte vedieť a zodpovednosť zmením na Iný subjekt.

Ďakujem za upresnenie,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania