Výtlk - Banícka ulica

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Paťo 23. júla 2014

Dobrý deň, týmto by som chcel požiadať mesto o urýchlenú opravu tejto jamy. Najlepšie by bolo vyrezať väčšiu časť okolo nej a takto ju opraviť nakoľko diera sa "posúva" vplyvom dažďov a podmývaním už prasknutého asfaltu okolo nej. V tomto období, kedy Baníckou ulicou prechádza veľké množstvo áut pre rekonštrukciu Zimnej ulice sa táto jama zväčšuje zo dňa na deň. Ďakujem.

11. august 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Opravu zabezpečíme pri vykonávaní asfaltérskych prác v priebehu mesiaca august.

Mesto Spišská Nová Ves
12. september 2014

Odkazprestarostu.sk

Občan SNV pridal nasledujúcu aktualizáciu podnetu:
Táto aktualizácia je z dňa 12. septembra. Diera sa prehlbuje (hĺbka približne 10 cm )a prehlbuje, aj keď mestom bola sľúbená náprava ešte v mesiaci august kedy boli nato vhodné podmienky. Teraz, keď je daždivé počasie sa táto jama bude ťažko opravovať a tak sa bude len zväčšovať a autá sa jej nebudú mať kde vyhnúť.
09. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet č.10986 bol vyriešený. Výtlk bol opravený v priebehu 39. kalendárneho týždňa.

Mesto Spišská Nová Ves
15. august 2017

Občan mesta

Diera uprostred cesty.

Dobrý deň, chcel by som požiadať mesto o dočasnú vysprávku danej diery na Baníckej ulici, kým sa začne komplexná rekonštrukcia ulice. Daná diera sa vytvára pravidelne na rovnakom mieste a stále je iba provizórne zaliata a preto sa stále, a aj vplyvom počasia, vytvára. Tiež by som sa chcel opýtať, či je možné osadiť na túto ulicu dopravnú značku IP28a - Obytná zóna, prípadne zníženie rýchlosti na 20km/h s ohľadom na deti, ktoré často krát idú po ceste a vychádzajú nepozorovane spoza zaparkovaných áut. I keď sa môže zdať, že autá pre stav vozovky nepôjdu rýchlejšie bohužiaľ, opak je pravdou. Ďakujem.
03. apríl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Chodník zrušený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania