Pri Vyšnej hati-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Neriešený
meno
Martin Sykora 22. júna 2021

Dobry den chcel som sa opytat kedy my obyvatelia sidliska mier budeme mat počas letnej sezony konecne pokoj po X rokoch?Cez vikend v noci o 22 30 bašavel z osady ze to bolo počut az na Wolkerovu ulicu + ohnostroj k tomu.
Tak isto s kupanim budete niečo riešit po neviem kolkych rokoch?K vykalom a bordeli a smrade naokolo nebudem radsej ani pisat..Myslim ze obyvatelia a takisto zahradkari by si zasluzili konečne pokoj

23. jún 2021

Jozef

Ja by som sa pána Martina rad opýtal ako by to riešil on?Kedže viem že kúpanie v rieke nie je zakázané.A vôbec treba si dať otázku,kde sa to začalo a čoho je to dôsledok?Teda konkrétne to chovanie obyvateľstva osád.Je to dôsledok tohto systému,ktorý podporuje túto skupinu obyvateľstva a zároveň uberá právomoci polícii a úradom.Tu si treba uvedomiť,že schody sa zametajú z hora.Ak sa týmto nezačne zaoberať vláda a to nezačne,lebo.......Isť proti nim si nedovolí ani úradník ani policajt jednak kvôli spomínaním nijakým právomociam a tiež veď hneď rasizmus a pod.....Sťažovať sa dá,ale toto je proste neriešiteľné.Teda z môjho pohľadu určite.Verte mi pán Martin aj mne to vadí čo sa deje,ale toto je tak rozbehnutý vlak......
28. jún 2021

Peter

V minulosti - 90. roky konkretne - ked som ja vyrastal na Mieri, cele nabrezie Hornadu bolo v lete pokryte dekami - bola to doslova plaz, ktoru vyuzivali vsetci obyvatelia. Z fludra sme od rana do vecera skakali do vody - vsetci spolu, ci bieli, ci romovia. Nikomu to absolutne nevadilo, vsetko bolo ok.

Lenze medzicasom samozrejme ludia zacali byt "panskejsi", samozrejme aj ten hornad je mozno trosku spinavsi vseobecne, a tak sa uz "majorita" radsej rekreuje na kupalisku, alebo na lepsejsich miestach. No kto by sa dnes hodil do plaviek a vyvalil na deku "pred cinziak"? Nie sme sedlaci predsa!

Vysledok je, ze sa uz teda kupu len ti romovia. A toto nam teraz strasne vadi. Ked sme sa kupali vsetci, nebol hluk ani bordel asi. Teraz je. A aj vtedy tam byvali ludia a aj vtedy tam boli zahradky.

Ja rozumiem, ze to asi nie je najstastnejsie vseobecne pre hygienu, ci pokoj v okoli, aby sa ludia cvachtali v Hornade. Ale pan stazovatel - a mnohi dalsi s nim- ruku na srdce, podavali by ste taketo podnety, keby sa tam cvachtali vase biele deti z Mieru? Dovolim si tvrdo pochybovat.
13. júl 2021

Marek

Peter - Hornad je podla vas "mozno trosku spinavsi" ??
Podla toho co pisete si asi pojdete do onoho toku zaplavat a potom sa vyvalit na deku.
13. júl 2021

Marek

Toto nie je problem ktory by sa nedal riesit. Kupanie sa ovplyvnit a riesit neda, ale hluk pocas nocneho kludu ano, napr. privolanim modrych...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania