Obrancov mieru-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Marek 08. júla 2021

Dlhodobo odstavené, bez platnej STK.

09. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
Toto OMV bez stk je záležitosťou majiteľa vozidla a dopravného inšpektorátu a nie mestskej polície. Mesto ako také môže riešiť vozidla ako vrak, keď vykazuje známky vraku, ale nie vozidlo bez stk.

Ing. Marcel Garčár, náčelník mestskej polície
12. júl 2021

Marek

Dobry den,
dakujem za odpoved, ktorej rozumiem, take su zakony, vyhlasky, smernice, atd., ale podla mna ak tam to auto stoji niekolko mesiacov, spz je pp, ma neplatnu stk, tak to de facto uz vrak je. Podla toho co uvadzate tam ten chrobacik moze stat kludne roky, ved neporusuje ziaden zakon, a ked po rokoch uz konecne bude vykazovat vonkajsie znamky vraku, tak to bude riesit aj MP. Smutne je ale ze sa neriesi podstata problemu a to obsadenie parkovacieho miesta, ktore zabral niekto, kto si vylozene potreboval zrejme odlozit auto, kto vie na ako dlho, ak nie do odtiahnutia.... Smutne je tiez, ze MP nespolurpacuje priamo s DI a nenahlasuje sama taketo situacie - rozumiem, take su postupy, zakony, vyhlasky, smernice, ktorych su sice stovky, ale na nesystemovost sa zrejme pozabudlo a zial sa neriesi, len komplikuje obcanom zivot. Vdaka za radu, budeme volat policiu.
29. október 2021

Odpoveď samosprávy

OMV bolo z miesta na ul. Obrancov Mieru odstránené. Vec je vyriešená.

Ing. Marcel Garčár
náčelník MsP
29. október 2021

Marek

... no, nejde o to kto si takto odklada kade tade auta - to je pomerne zname, ide o to, ze ano vec je vyriesena, len skoda ze az po vlastnom osobnom zistovani, telefonovani a naliehani ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania