Tepličská cesta-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Peter 06. septembra 2021

Dobrý deň. Jednoduchá otázka. Kedy si mesto a polícia začne plniť svoje povinnosti?
Už niekoľko rokov sa prvý školský piatok deje tento dovolím si nazvať enviromentálny masaker v Madaras parku, kde mládež dokazuje svoju výchovu a hladinu IQ. Ale naše mesto opäť raz hrá mŕtveho chrobáka. Oči zalepené, uši zapchaté.

Kde bola v noci z 3-4.9. polícia - či štátna, či mestská? Prosím o vysvetlenie, prečo mesto opäť raz toto dopustilo. Chcem ako občan vedieť, čo urobilo mesto a polícia, ktoré sú platené aj z mojich daní, aby zabránilo tomuto VOPRED ZNÁMEMU protiprávnemu konaniu.

Pýtam sa na riešene príčiny - ani neskúšajte odpovedať, že hneď ráno MEPOS všetko pozbieral. Tí chudáci pracovníci by mali tie odpaky vysypať rovno do dvora primátora mesta a náčelníka polície.

14. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dňa 9.9. 2021 som sa zúčastnil na jednaniu so štátnou políciu, s okresným prokurátorom. Hľadali sme riešenie, aby sme mládeži nejakým zákonným spôsobom zamedzili sa zgrupovať v sade mládeže, tak aby sme zjednali nápravu. Vo veci budeme ďalej konať a venovať sa tejto oblasti ako je alkoholizmus na verejnosti, rušenie nočného pokoja a narušovanie verejného poriadku

Ing. Marcel Garčár
náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania