Neporiadok po kosení trávy

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Neriešený

pracovnici mestskej firmy, ktora sa stara o zelen pravidelne kosia travu, co je super. Nerozumiem vsak tomu, ze ked uz su tam, kosia a zbieraju travu, tak preco rovno nepozbieraju aj odpadky, ktore sa tam nachadzaju. Bolo tam tych pracovnikov do 10, keby jeden z nich rovno zbieral odpad, vysledok ich prace by bol omnoho lepsi. Takto to u nich funguje dlhodobo. Maju za ulohu kosit, tak odpad ignoruju.

18. október 2014

robotník mesta

Počúvajte Tomad najprv majte trochu sebakritiky voči sebe a až potom kritizujte ostatných. Zbieranie odpadu je záležitosť aktivačných pracovníkoch.
18. október 2014

Miloš

Jasne ale treba ich najmenej desať na jednu lokalitu,lebo ten co zbiera papiere tak ten nezdvihne plastovú fľašu a ten zas plechovku.Robotnik vysvetli mi postup tej vašej práce.Pokosíš trávu a potom hrabeš tu trávu okolo tej fľaše??? Alebo ju zdvihneš a po pohrabaní ju položiš naspať??? Alebo ako to funguje v tejto čudnej krajine??To je taký veľký problém zobrať pri kosení jedného spoluobčana s igelitovým vrecom,čo by to pozbieral už pred kosením a ty by si nerobil ešte vačší neporiadok.Navrhni to svojmu nadriadenému keď ho to doteraz ešte nenapadlo.Nech to po kosení nevyzerá ako na smetisku. A si zamestnancom komunalnych služieb mesta,tak mi nehovor ze ty nemáš čo zbierať odpad.A neobviňuj každého kto ti oponuje,že špiní mesto,lebo nie všetci obyvatelia SNV su darebáci.
20. október 2014

robotník mesta

Vážený pán Miloš je bordel je skrytý v tráve ukáže sa až po vykosení bohužiaľ je to ale tak že mnohí občania mesta sú ***, koľko sa čistilo ale po vyčistení poriadok nevydržal skoro nikdy pomaly ani jeden deň tak sa nečudujte všetci o tom vedia, odstraňujeme hlavne divoké skládky a veľký bordel stálo to kopec peňazí hlavne odvoz, najlepšie je iba kritizovať aby robotník neustále čistil. Je to na všetkých občanoch že ako vyzerá naše okolie a nie iba na robotníkoch alebo úradníkoch.
20. október 2014

Anna Uhrová

Predchádzajúci komentár bol upravený z dôvodu porušenia diskusných pravidiel.
21. október 2014

Miloš

Važený robotník,ešte raz.Si zamestnancom komunálnych služieb a vyhovorky ako vysoká tráva, to ćo je???Ty sa nestaraj,koľko tam ten poriadok po vyčistení vydrží.Ty si povinný to vyčistiť.TO JE TVOJA PRÁCA.A povedal by som hlavná naplň práce.Komunálne služby udržujú poriadok a ćistotu v meste.Ja ako slušný občan si vyžadujem za svoje dane,z ktorých si platený aj ty, slušné a čisté životné prostredie v meste.Tak mi tu nepíš ,že to nie ja to Fero alebo Jano.To ako keby pekár povedal ,že čo ja mám spoločné s múkou.
22. október 2014

robotník mesta

Vážený *** Miloš,

neviem akú máte prácu, ale slušný občan oponentovi netyká a má k pracujúcemu robotníkovi úctu! Tú prácu som nevykonával ja ale firma ktorá pracuje pre mesto a majú na starosti iba kosenie. Aj ja platím dane! Ak sa Vám vo všeobecnosti nepáči práca robotníkov a zdá sa Vám že robia málo za tie "veľké peniaze" čo dostávajú a máte problém tak dobre... príďte si tú prácu vyskúšať! no neviem či by ste vydržali...slušné a čisté životné prostredie si robíme totiž všetci a nie robotníci ktorí kosia aj keď sú platení! oni nespasia čistotu, ich náplň práce je kosba a iné práce!
Opakujem ak sa Vám nepáči príďte si vyskúšať že čo tá práca robotníka všetko obnáša a nielen kritizovať.
22. október 2014

Anna Uhrová

Predchádzajúci komentár bol upravený z dôvodu porušenia diskusných pravidiel.
26. október 2014

Miro

Milos ma pravdu, je to zle, ako funguje system v tomto meste, ked je problem upratat, ked je niekde bordel. a este aj nejaky "robotnik" tu bude podrypovat do obcanov (a takmer do kazdeho), ze co si dovoluju nieco niekomu vytknut. Nie aby robil to, co ma! Chce to uz zmenu...
26. október 2014

robotník mesta

Miro a Miloš ja sa len bránim to Vy podrýpavate, áno v tomto meste je neporiadok, ale nie po mne robotníkovi ale po nevychovaných občanov a občanov čo nič nerobia a iba kritizujú na internete a nemájú ani účtu k robotníkovi čo čistí ich bordel a pracuje pre mesto. Ak sa vám nepáči čistota tak príďte si tu prácu vyskúšať je toho veľa, to nie ako vaše pozemky ktoré iba vy využívate, to sú verejné ktoré využívate aj vy! Podľa zákona občan nesmie špiniť verejný pozemok a on to nedodržuje. Voľby nič nezmenia je to totiž vo všetkých ľuďoch a nie iba v robotníkoch alebo úradníkoch!
26. október 2014

Miro

Milos dobre pise, je to robota robotnikov a starost uradnikov, aby sa mesto upratovalo.. a si pozri hned prvy prispevok, kto podrypava.. a aj to pises od veci, ze upratujes po tych, co tu prispievaju navrhmi - to su praveze ti, ktorym zalezi na tom, ako to tu vyzera, na rozdiel od teba (vzhladom na to ako reagujes a nesuhlasis aby sa nieco riesilo)..
Volby su sanca na zmenu, lebo toto tu este nebolo, co sa tu deje teraz, ze ked je niekde bordel, tak aby nebol zaujem to odpratat, a namiesto toho, aby to nejaky "robotnik" upratal, tak tu osocuje obcanov...
27. október 2014

Anna Uhrová

Diskusia vedená na tomto portáli je verejná. Smerovanie a úroveň diskusie k jednotlivým podnetom určujú samotní diskutujúci svojimi komentármi. Podotýkame, že portál Odkazprestarostu.sk je založený na myšlienke riešenia problémov v obciach a v mestách vzájomnou komunikáciou medzi ich samosprávou a občanmi. Preto jedným z cieľov portálu je aj snaha kultivovať túto komunikáciu. Aj preto nám je úprimne ľúto každej neadekvátnej reakcie na tu zverejnený podnet, ako aj na diskusné príspevky k nemu. Avšak z dôvodu zachovania plurality názorov nechávame zverejnené všetky diskusné príspevky, ktoré závažným spôsobom neporušujú základné podmienky používania tohto portálu. Naopak, doposiaľ zverejnené komentáre, ktoré hrubo porušili tieto pravidlá, sme upravili alebo odstránili. Domnievame sa, že práve vecne a slušne vedená diskusia môže v mnohých prípadoch k vyriešeniu zverejnených podnetov oveľa viac napomôcť. Z tohto dôvodu opakovane prosíme diskutujúcich, aby dodržiavali základné pravidlá diskusie, aby sa vo svojich komentároch vyjadrovali k danej téme, a to vecne a fakticky, pristupovali k používateľom portálu s úctou a vyhýbali sa neopodstatneným obvineniam a útokom voči ich osobám. Ďakujeme za porozumenie.
28. október 2014

robotník mesta

*** Mali by ste všetci nespokojní pochopiť že problém neporiadku v meste sa týka všetkých občanov a nie iba robotníka a úradníka. To už robotník a úradník sám nevyrieši aj keby tam bol na úrade niekto iný - vstúpte si do svedomia a nielen kritizovať na internete, alebo vyvolávať na úrad. Neberte to osobne ale čo sú to za telefonáty aby sme vám prišli popratať ohorky a papieriky pomaly až pod vašimi oknami?! alebo dáme veľkokapacitný kontajner a ani do neho sa nesype a viac je mimo? o divokých skládok ani nehovorím! si myslíte že my nemáme nič iné na práci?
Vážení nespokojní spoluobčania ak ste vážne poriadkumilovní kritizujte hlavne nevychovanú mládež a tých čo ten neporiadok robia a nie tých čo čistili, čistia a majú ho už vyše hlavy lebo je ho veľa, robotníci majú na starosti aj inú prácu a nie iba zbierať odpadky.
Problém veľkej čistoty na chvíľu by vyriešila armáda nezamestnaných a ani by sa neudreli to je ale otázka smerujúca na UP!
28. október 2014

Anna Uhrová

Predchádzajúci komentár bol upravený z dôvodu porušenia diskusných pravidiel.
29. október 2014

Jan

ten uz kopiruje text ku vsetkym podnetom :) ..a furt vyhovorky, ze ved to vandali.. uradnikom asi vyhovuje, ze su tu vandali, ze sa maju na koho vyhovorit aby nemuseli dat ulice do poriadku... Ale ako uz napisal Milos a mnohi dalsi normalni obcania, ze aj mesto sa ma starat o cistotu v uliciach, ved platime dane! Niekto ale ani tomuto nerozumie...
29. október 2014

Anna Uhrová

Komentár pána Danka bol odstránený z dôvodu porušenia diskusných pravidiel.
07. november 2014

Tomad

Ale pani, no tak, slusne prosim. Robotnik, je pravda, ze mnohi ludia su *** a robia bordel vsade okolo seba. A prave preto je potrbne upratovat, zial neustale. Jeden mesiac upacete a dalsi to mozete robit opat. Je to tak, no udrziavat cistotu a poriadok je vasa praca. Ked som pridaval podnet, pamatam ako tam bolo asi 10 pracovnikov mestskych sluzieb, dvaja nakladali pokosenu travu uz na nakladiak a 8 ludi sa na nich pozerali, ako to robia. Keby si dvaja vzali vrecia na odpad, prebehli by to a pozbierali, nemame sa tu o com bavit. S pozdravom Tomad
07. november 2014

Anna Uhrová

Predchádzajúci komentár bol upravený z dôvodu porušenia diskusných pravidiel.
11. november 2014

Jan

Tomad vystihol, ako to chodi v tomto meste... Dakujem za vsetkych obcanov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania