Harichovská cesta-vytlk na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení

výtlky sú už dlhodobo na zastávke Pod nemocnicou. "Možno je to súčasť historických vykopávok, ktoré sa realizovali v okolí zjazdu ku nemocnici." Tie mačacie hlavy by toho mohli byť dôkazom. 😉

28. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
daná autobusová nika so zastávkou je súčasťou komunikácie v správe Košického samosprávneho kraja. Na potrebu opravy upozorníme Správu ciest so sídlom v SNV. Prípadné ďalšie podnety na komunikácie odporúčam pre rýchlejšie vybavenie smerovať priamo na stredisko Správy ciest.

Ing. Milan Mucha
Vedúci oddelenia výstavby a dopravy
Mestský úrad Spišská Nová Ves
28. január 2022

Odpoveď samosprávy

Správa ciest Košického samosprávneho kraja pripravuje celkovú rekonštrukciu cesty II/533 (aj Harichovská cesta). V tomto období je v záverečnej fáze spracovávanie projektovej dokumentácie pre úseky cesty II/533 a II/536 odborne spôsobilou osobou, kde bude vyšpecifikovaný spôsob a rozsah opravy týchto komunikácií. Súčasťou tejto projektovej dokumentácie je aj vytvorenie nového prechodu pre chodcov, na Vami uvádzanom úseku cesty II/533, podľa súčasne platnej legislatívy, aj s vytvorením stredového ostrovčeka. Zároveň sú do projektu zahrnuté aj zastávky.

Ing. Bernadeta Dzubajová
referent oddelenia prevádzky
Riaditeľstvo SC KSK
13. máj 2023

Ján Blisca

výtlky "opravené", tak trochu... po slovensky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania