Hutnícka-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Martin Sykora 14. marca 2022

Dobry den prajem.Prosim o naliehave vyriesenie neunosnej situacie s mladezou na Hutnickej ulici pri CVC.Je to uz naozaj neunosne iba minuly piatok za 1 vecer rozbili susede zadne okno na aute a na hutnickej ulici rozbili vchodove dvere.Ved to nie je normalne ze by ste si nevedeli poradit s 13 rocnymi detmi preboha.Dokedy mame toto sialenstvo trpiet?Nestacilo tieto roky?Ked je im zima chodia do vchodov kde piju fajcia fetuju.Potom v jeden krasny vecer vyhodili niekolko kilovy kvetinac z 10 poschodia!!!To naozaj čakame na tragediu?????

14. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za informáciu. Rozbité okno na vozidle evidujeme a vyšetrujeme. Ďalšie informácie, ktoré uvádzate, sme zatiaľ ohlásené nemali. Napriek tomu zintenzívnime činnosť uniformovaných hliadok polície v popisovanej lokalite. V prípade aktuálnych informácií a potreby riešenia verejného poriadku ihneď pri výskyte protiprávnej činnosti nás neváhajte kontaktovať na anonymnej linke 158, kde k náprave vieme vyslať hliadku obvodného oddelenia Policajného zboru SR okamžite.

OR PZ Spišská Nová Ves
21. január 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Odpoved od samospravy zadávateľ dostal. Je to otravne, ale ako uviedla polícia odkaz pre starostu to nevyrieši je nutne volať políciu, ak sa pácha neprávosť. :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania