Duklianska-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Vladimír 11. apríla 2022

To ako funguje verejné osvetlenie v našom meste? Prečo je večer mesto ponorené do úplnej tmy? Keď ste prehajdákali peniaze na športoviská, tak teraz chcete ušetriť peniaze na verejnom osvetlení? ušetriť peniaze na bezpečnosti občanov mesta? Ako si to máme vysvetliť?

26. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
27. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

posun v zopínaní verejného osvetlenia bol uskutočnený správcom osvetlenia - spoločnosťou FINMOS bez súhlasu mesta. Mesto nemalo z tejto zmeny žiadnu finančnú úsporu. Ihneď po tejto zmene sme začali vyjednávať s danou spoločnosťou, po viacerých rokovaniach a výzvach sa podarilo zjednať nápravu a intervaly zapínania a vypínania verejného osvetlenia boli navrátené na pôvodné časy.

S pozdravom

Ing. Peter Hamrák
vedúci oddelenia komunálneho servisu

**************************
Mestský úrad
Oddelenie komunálneho servisu
Štefánikovo námestie č. 1
052 70 Spišská Nová Ves
Tel: +421 53/4152 228
Mobil: +421 918 391 159
mailto:[email protected]
http://www.spisskanovaves.eu
27. máj 2022

Vladimír

p. Hamrák, nedávno som sledoval p. primátora, kde hovoril, že firma, ktorá spravuje naše V.O. požaduje nejaký doplatok, na ktorý mesto nemá peniaze. Prečo nevysvetlite občanom, že mesto podpísalo nevýhodnú zmluvu so spoločnosťou, ktorá spravuje naše V.O. ?
24.5.2022 ste odpovedal p. Viere na podnet ohľadom odpadkových košov a zase tá istá pesnička, že nie sú peniaze. Preto mi príde nepochopiteľné, že mesto dáva státisíce eur na futbalový, zimný, atletický štadión, vyhliadkovú vežu, cyklochodníky a nemá na základné fungovanie mesta. Príde mi, že vedenie mesta financuje len svoj záujem nie to čo potrebuje občan. Tých pár opravených chodníkov a zaplátaných ciest je len alibizmus.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania