Jiřího Wolkera-nevyznacene miesta

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Martins Gurčíková 21. júna 2022

Dobrý deň, chcem sa opýtať bolo by možné nakresliť parkovacie čiary na parkovisku? Ulica Wolkerová 28 Spišská Nová Ves. Máme tu Parkovisko pri charite ale hodili by sa tam čiari aj pred vchodom by trebalo opraviť už ich nie je vidno. Potom stoja ako chcú ďakujem. Hlavne by pomohli čiary pri charite. Pekný deň

07. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v r. 2022 bola plánovaná realizácia parkovacích boxov vodorovným značením. Bohužiaľ, tak ako iné mestá, aj mesto Spišská Nová Ves postihla ekonomická kríza a túto aktivitu sme nútení presunúť do r. 2023. V prvom rade musíme zabezpečiť obnovu vodorovného dopravného značenia, ako sú priechody pre chodcov, stredové čiary, stop čiary. V prípade zostatku finančných prostriedkov je možnosť realizácie značenia v jesenných mesiacoch, čo však v súčasnosti nedokážeme zaručiť.

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
08. júl 2022

Vladimír

Ak by vodorovné značenie bolo na nejakom športovisku, tak samospráva by bola schopná tie čiary aj pozlátiť. Pokiaľ sa jedná o normálne vodorovné značenie na obyčajnom parkovisku tak samosprávu postihla ekonomická kríza. Trápna odpoveď samosprávy.
29. apríl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
02. máj 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania