Banícka ulica

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Paťo 17. marca 2015

Dobrý deň,
chcel by som týmto požiadať mesto o premiestnenie dopravnej značky "D4b" uvedenej na obrázku, bližšie k vjazdu na Banícku ulicu. Veľmi často sa totiž stáva, že vodiči, ktorí parkujú na parkovisku,umiestnenom na začiatku ulice vedľa kvetinárstva sa začnú bez najmenších problémov otáčať na tomto parkovisku a chcú aj vyjsť von vjazdom na Banícku ulicu, čo je nemožné, ak vozidlo idúce po hlavne ceste chce odbočiť na Banícku ulicu a dochádza tak ku stretom vozidiel, ktoré idú oproti sebe. Preto žiadam mesto, aby spravilo jednosmernú cestu aj z tohto úseku, kedy majú autá možnosť bez problémov vyjsť z parkoviska vedľajšou uličkou (J.Hanulu). Ďalej chcem požiadať mesto, aby osadilo dopravnú značku prikázaný smer jazdy "C2" na koniec výjazdu uvedenom na treťom obrázku, pretože sa stáva v mnohých prípadoch, že vodiči namiesto toho, aby prešli celou Baníckou ulicou si cestu skrátia, čo má za následok niekedy problémové stretnutie dvoch vozidiel, ktoré jedno ide správne a druhé v protismere. Ďakujem za skoré osadenie nových značiek.

18. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

K požiadavke úpravy trvalého zvislého DZ na Baníckej ulici v meste Spišská Nová Ves:

- súhlasíme so zmenou umiestnenia DZ IP3b z terajšieho umiestnenia na stĺpe VO pod DZ B6+E12 na samostatný stojan na začiatku Baníckej ulice zo smeru od Ulice Ing. Kožucha.
DZ B6+E12 ostane na pôvodnom mieste umiestnenia;
- výjazd od obytných domov na miestnu komunikáciu na Banícku ulicu do protismernej časti komunikácie – tu musíme konštatovať, že každý jeden vodič sa v tomto prípade dopúšťa dopravného priestupku, pretože každý jeden vodič prichádza po Baníckej ulici po jednosmernej komunikácii a má vedomosť o tom, že ide po jednosmernej komunikácii a o tom, ktorým smerom je vyznačený smer jazdy vozidiel. Aj napriek tejto skutočnosti súhlasíme s umiestnením DZ C2 tesne pred výjazdom na miestnu komunikáciu na Baníckej ulici v mieste podľa zaslaného foto.
S pozdravom
Ing. Martin Lukáč
ODI OR PZ SNV


Ďakujeme za podnet. Premiestnenie a osadenie vyššie uvedených dopravných značiek zrealizuje Mesto Spišská Nová Ves ako vlastník s a správca miestnej komunikácie v jarných mesiacoch.
Mesto Spišská Nová Ves.
22. marec 2015

Moncicik

ach, to su hlupaci ti policajti
23. marec 2015

Matej

tak sa tam prihláste, možno že tam prekvitne potom múdrosť...
30. január 2017

Občan mesta

Dobrý deň, čoskoro tento príspevok oslávi 2. výročie od svojho podania a stále mesto neosadilo ANI JEDNU spomínanú dopravnú značku. Chcem sa preto opýtať jarné mesiace KTORÉHO ROKU môžme očakávať tieto dopravné značky? Ďakujem
01. február 2017

Odpoveď samosprávy

Áno, prosíme o ospravedlnenie za nesplnenie požiadavky.
Chyba je na našej strane, dopravné značenie objednávame dnešným dňom, a osadenie stĺpikov zrealizujeme vo vhodnom počasí.

Mesto Sp. Nová Ves
28. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dopravné značenie na Baníckej ulici osadené v zmysle schválenia ODI a požiadavky občana.

Ing. Peter Susa, vedúci odd. výstavby a dopravy MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania