Tolstého-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
asertivator 17. marca 2023

Prajem pekný deň. Na ulici Tolstého firma SPP vykonávala rekonštrukciu plynového potrubia aj s prípojkami do rodinných domov. Firma SPP rozkopala celú ulicu a má za povinnosť dať celú ulicu do pôvodného stavu. Mám preto požiadavku, aby mesto sa spojilo s firmou SPP a aby, ak by bolo potrebné, dopomohlo aj finančne a spoločne upravili a zrekonštruovali cestu a aj prístupové cesty do jednotlivých rodinných domov tak, ako je to urobené na Kolárovej ulici. Je veľmi dôležité tiež, aby starý asfalt bol zbrúsený minimálne o 10 cm, aby prístupové cesty neboli vyspádované tak, že dažďová voda z cesty bude stekať do rodinných domov a prípadne doplniť kanálmi. Aj keby sa rekonštrukcia časovo predlžila tak by to nevadilo, len nech je to ku spokojnosti občanov tejto ulice. S úctou SB

24. marec 2023

Marek Puchomírsky

Správne presne tak treba to urobiť raz a poriadne..
25. marec 2023

Šimon Bukšár

Ad.:M.Puchomirský - ďakujem za podporu.
05. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Pre zlepšenie kvality povrchu cestnej komunikácie na Tolstého ulici mesto zvažuje spolufinancovanie krycej asfaltovej vrstvy v šírke polovice cesty, v prípade zabezpečenia financovania v zmene rozpočtu v apríli 2023. Druhú polovicu ako spätnú úpravu zrealizuje SPP automaticky ako spätnú úpravu rekonštrukcie plynovodu.

Na komplexnú rekonštrukciu cestnej komunikácie formou zníženia nivelety, realizácie podkladových vrstiev, dvoch asfaltových vrstiev, prípadne prístupových chodníkov nie sme pripravení tak z pohľadu projektovej prípravy, príslušných povolení na rekonštrukciu ako ani finančne.

oddelenie výstavby a dopravy
Mestský úrad Spišská Nová Ves
04. máj 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
04. máj 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
14. jún 2023

asertivator

Pekný deň.
Podnet bol vyriešený len čiastočne. Pán Tekáč, buďte taký dobrý a chodte sa pozrieť na ulice napr.:Kolárova, Boženy Nemcovej, ul. Slobody ako majú vyzerať dokončené práce na reko ulice. Pokiaľ to nebude tak vyzerať tak tento podnet nemôže byť zaradený ako VYRIEŠENÝ. V prílohe vám zasielam foto ako to má vyzerať.
S pozdravom Š. Bukšár
14. jún 2023

asertivator

A takto to má vyzerať.
15. jún 2023

Peter Tekáč

Z môjho pohľadu a z fotiek ako vyzerala cesta ako vyzerá teraz bol vyrieseny. Pridajte nový podnet, kde budete kritizovať rekonštrukciu. Ja vám v tejto aktivite nezakazujem. Pridajte fotky a vyznačte na mape kde a s akou časťou ste nespokojný. :) Alebo vam admin otvorí tento podnet s vašou aktualizáciou. :)
16. jún 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
25. jún 2023

Šimon

Prajem pekný deň.
Nedávno bola čiastočne dokončená rekonštrukcia ul. Tolstého. Bol položený nový asfaltový koberec, ale zabudli dokončiť prístupové cesty do dvorov jednotlivých rodinných domov. Dúfam, že mesto sa tým bude promptne zaoberať, aby tento podnet nezapadol prahom. Malo by to vyzerať ako na ulici napr.: Slobody, Boženy Nemcovej, Kolárova ap. Pripájam foto.
S úctou Š.Bukšár
26. jún 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania