Skaly na cyklokrosovej dráhe

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
občan mesta SNV 07. mája 2015

Vytvorením parkovacích miest na Wolkerovej ulici v lete 2014 bola zemina, skaly či korene stromov vyvezené na cyklokrosovú dráhu kde sa bežne hrajú deti. Kedy budú tieto skaly z detského ihriska odvezené? Alebo čakajú predstavitelia mesta kým si nejaké dieťa na uvedených skalách rozbije hlavu?

17. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za pripomenutie tejto témy. Nedokončená cyklokrosová dráha nás nectí a vynasnažíme sa upraviť terén v čo najkratšom čase minimálne v rozsahu, ktorý by zabezpečil bezpečné užívanie. S myšlienkou obnovenia tejto dráhy prišla na Mestský úrad skupina mladých cyklistov, s tým, že sa jej úprave budú venovať ako dobrovoľnícka skupina, od mesta žiadali spoluprácu pri navezení zeminy. S pochopením sme vyhoveli ambicióznym mladým ľuďom a podporili ich, dobrovoľnícka práca sa však nekonala a dráha zostala neupravená. Keďže sme sa rozhodli podporiť tento projekt v úvode, nahradíme aj neúspešných dobrovoľníkov a dráhu upravíme.

MsÚ Spišská Nová Ves
21. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Vám oznamujeme, že skla a kamene sú na neukončenej cyklodráhe odvezené.
Mesto Spišská Nová Ves
20. marec 2016

Jozef

Cyklistická dráha na Mieri

Na cyklistickej dráhe sú samé kamene a dochádza k úrazom detí, malé deti sa hrajú s kameňmi, už ste to raz upravili a kamene popratali,ale po novej úprave dráhy nie. Môžte to ešte raz urobiť.
01. apríl 2016

občan mesta SNV

Skaly na bikrosovom ihrisku

Dobrý deň,

Už minulý rok som upozorňoval na odpad vo forme skál na bikrosovom ihrisku na Jilemnickeho ulici, ktorý bol navezený po vybudovaní dodatočných parkovacích miest na Wolkerovej ulici. Tento bol následne čiastočne odvezený, ale žiaľ iba čiastočne. Niektoré mnou priložené fotky sú totiž totožné s tými minuloročnými. Takto je to ihrisko nevyužiteľné a je teda namieste zvážiť jeho premenu na parkovisko. Včera som bol totiž svedkom kedy chlapec na ihrisku spadol a na skale si rozbil nos. Prečo nebol minuloročný odvoz kompletný? Prečo nebolo miesto ihriska po odvoze skontrolované? Čakajú predstavitelia mesta s odvozom kým si nejaké dieťa rozbije hlavu?
01. apríl 2016

Peter

Bikrosová dráha

Dobry den, chcem sa spytat ci sa planuje upratat bikrosove ihrisko alebo sa plocha premeni na parkovisko kedze ihrisko je v tomto stave nevyuzivane?
13. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Plocha je zbavená od skál a kosená. Jej využívanie závisí na mládeži.



Ing. Juraj Sad, vedúci oddelenia komunálneho servisu MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania