Rozšírenie športovej zóny v Madaras parku

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Peter 19. júna 2015

Dobry den, chcem sa opytat, ci by nebola ochota trosku rozsirit "sportovu zonu" v Madaras parku. 2 roky spat boli vystavane 3 stanovistia, co velmi ocenujem. Pre naozajstne sportove vyzitie je vsak v skutocnosti aktualna len hrazda, ale aj ta je v podstate od zaciatku zpolovice nefunkcna (tycka sa pretaca). Je tam dost priestoru na doplnenie dalsich zaujimavych zariadeni, inspiracie sa najde vela. Myslim, ze pre mesto by bola vystavba (plus oprava) takychto zariadeni minimalnym nakladom, pricom vyuzitie by bolo vysoke - sam sledujem, ze ludia maju o taketo cvicenie s vlastnou vahou v prirode velky zaujem - stava sa to trendom. V prilohe uvadzam len jeden z prikladov, akoby mohol takyto skutocne efektny a zaroven efektivny park vyzerat. Som ochotny sam aktivne spolupracovat na rieseni.Vdaka

15. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Mesto plánuje rozšíriť kondičnú dráhu o ďalšie prvky za účelom zabezpečenia väčších možností na cvičenie s vlastnou váhou. Termín je závislý od schválenie finančných prostriedkov.

Ing. Juraj Sad, PhD.
vedúci oddelenia komunálneho servisu MsÚ SNV
05. február 2016

Peter

Dobry den, rad by som sa opytal, ci sa nejako pohla vyssie uvedena vec. Vopred dakujem za odpoved.
29. júl 2016

Peter

Presiel rok. Stale ziadne schvalene financne prostriedky? Caka sa na volby alebo?
02. december 2016

Peter

Madaras Park a jeho využitie

Madars Park je krasny kusok prirody na uzemi nasho mesta. Je ale takmer nevyuzity. Obzvlast v zimnych mesiacoch. Po zotmeni tam nenajdete ani nohy a miesto posobi priam "strasidelne". Chyba osvetlenie a urcite aj nieco, co by tam ludi pritiahlo. Mohlo by to byt pritom idylicke miesto na vecerne prechadzky, vencenie, stretavanie sa. Ak by sa tam trosku rozbehol zivot, ludia by sa tam nebali chodit.
Jedno z rieseni som uz navrhoval v minulosti. Stacilo by postavit jedno pekne moderne osvetlene workoutove ihrisko, a ihned by sa tam zacala vytvarat komunita, tuziaca po kalistenike v dostojnych podmienkach.
Pysime sa titulom najkrajsie mesto SR, ale tato samosprava nie je schopna roky zabezpecit jedine ihrisko na cvicenie s vlastnou vahou, ktore je uz dlhodobo vo svete (ale aj na SK) trendom.
12. apríl 2017

Peter

Stale ziadna reakcia od mesta? Nehnevajte sa, ale mne to pride, ze to uz skutocne zacina byt vyslovene hanba nasho mesta, ze nema jediny workout park! Uz aj Levoca nas predbehla, cez vikend som bol BB, 3 nadherne parky. Vystatujete sa tu jednym - nehnevajte sa ale smiesnym - akoze centralnym detskym ihriskom, ktory budujete pol roka za tisice eur, za tie peniaze mohol byt jeden spickovy workout park do par tyzdnov, alebo 3-4 postacujuce mensie v kazdej casti mesta. Nechapem, kde je problem a ako toto nemozete vidiet. Rozumiem, se su aj dolezitejsie problemy, o tom niet pochyb, ale predsa len, nejde o taku nakladnu a narocnu vec, a jej vyuzitie vidim skutocne vo velkom rozsahu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania