Sťažnosť

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Dávid 20. októbra 2015

Chcem podať sťažnosť na zamestnancov "Od: MsÚ, referát energetiky" za nevčasné oznámenia o prerušeni distribúcie elektriny v rámci mesta.
Napr. dnes: "16. 10. 2015 07:39
Upozornenie na prerušenie distribúcie elektriny pre uvedené odberné miesta ...".
Prúd sme mali vypnutý od 8:00.
Ako to máme vedieť, ak je to oznámené len 20 min pred vypnutím. Nikto nesedí vkuse pri PC a nesleduje webstránku mesta SNV alebo VDS. Navrhujem, aby fungovalo oznámenie týždeň vopred "poštou" (poštárky k nám chodia takmer každý deň a nie je to nákladné vytlačiť malé lístočky) alebo "e-mailom" (napr. pre registrovaných na stránke mesta SNV), pretože cca každý 2. mesiac v tomto roku máme 1 piatok vypnutý el. prúd na Modrom Vrchu, kde sa realizuje IBV II. etapa.
Prosím o pochopenie a lepšie riešenie do budúcna

03. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Dodávateľom elektrickej energie do domácností je spoločnosť VSD, a. s., nie mesto Spišská Nová Ves. Spoločnosť VSD, a. s., upozorňuje svojich zákazníkov na prerušenie elektrickej energie prostredníctvom svojej webovej stránky minimálne 15 dní vopred. Túto povinnosť jej ukladá zákon č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení. Zistiť plánované odstávky je možné na webovej stránke VSD, a.s.:
https://www.vsds.sk/edso/domov/aplikacie/ostatne/planovane-odstavky

Mesto Spišská Nová Ves v snahe informovať svojich občanov dodatočne upozorňuje na prerušenie distribúcie elektrickej energie prostredníctvom svojej webovej stránky a televízie Reduta. Upozornenie na prerušenie distribúcie elektriny dňa 16.10.2015 na uliciach Astrová, Harichovská cesta, J. Jánskeho, Ľaliová, Narcisová a Markušovská cesta bolo zverejnené na stránke mesta a v televízii Reduta odo dňa 29.09.2015. Pridávaním nových aktualít o dianí v meste sa táto informácia postupne dostala do archívu správ. Dňa 16.10.2015 bola táto správa opäť aktualizovaná a zobrazená na úvodnej stránke Aktualít.

Aj na základe Vášho podnetu upravíme zobrazovanie upozornenia na prerušenie distribúcie elektrickej energie tak, aby boli viditeľné na úvodnej webovej stránke mesta až do termínu realizácie prerušenia.

S pozdravom

I

ng. Juraj Sad, PhD.
vedúci oddelenia komunálneho servisu

*********************************
Mestský úrad
Oddelenie komunálneho servisu
Štefánikovo námestie č. 1
052 70 Spišská Nová Ves

Tel.: +421 53/41 52 228
mail: [email protected]
http://www.spisskanovaves.eu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania