Neosvetlená ulica v centre mesta

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Emília 07. decembra 2015

Dobrý deň. V piatok 27. novembra okolo 18:00 hod. som bola svedkom prepadu. Bolo to priamo za námestím v slepej ulici medzi Letnou a Gorazdovou. Predpokladám, že poškodená pani túto udalosť ani nenahlásila na polícii, keďže jej útočník ukradol vraj len nákup. No aj tak sa chcem opýtať koľko takýchto situácií ešte musí nastať, aby bola konečne táto ulica osvetlená?!!! Ďakujem vopred za odpoveď. Emília

10. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

V súčasnosti prebieha modernizácia verejného osvetlenia. Po ukončení prvej etapy sa zhodnotí stav verejného osvetlenia v meste a navrhnú sa prípadné lokality na doplnenie osvetlenia. V spomínanej lokalite sa v súčasnosti nenachádzajú žiadne svetelné body, z toho dôvodu bude potrebné osadiť nové stĺpy verejného osvetlenia. Vzhľadom na klimatické podmienky to bude možné až po zimných mesiacoch.

S pozdravom



Tel.: +421 53/41 52 228
mail: [email protected]
http://www.spisskanovaves.eu

Ing. Juraj Sad, PhD.
vedúci oddelenia komunálneho servisu

*********************************
Mestský úrad
Oddelenie komunálneho servisu
Štefánikovo námestie č. 1
052 70 Spišská Nová Ves
16. december 2015

peter

Dobry den, rovnako samotna ulica Gorazdova, konkretne chodniky na severnej strane ulice su vecer takmer uplne neosvetlene. Kedze LED osvetlenie ma mensi rozptyl svetla, stalo by za zvazenie osadenie svietidiel aj na opacnu stranu stlpov smerujucich k chodniku.

dakujem
01. apríl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Lampy na ulici doplnené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania