Chodníky a obrubníky - ul. Gorkého a Elektárenská

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
peter 04. januára 2016

Dobrý deň,

stav chodníkov a obrubníkov na uliciach Gorkého a Elektrárenská je v dezolátnom stave, plánuje mesto ich rekoštrukciu? Ak áno, v akom časovom horizonte? Denne prejde po týchto chodníkoch množstvo ľudí a ich stav je naozaj nevyhovujúci.

Ďakujem

05. január 2016

Filip

Chodník na Elektrárenskej ulici od hlavnej križovatky až ku Tarči je v úbohom stave asi tak 10 rokov. Je to večná téma ľudí, ktorí práve po tejto ulici prichádzajú do mesta. Počas rokov mesto určite zaznamenalo desiatky sťažností. Mesto o tomto probléme vie určite už veľmi dlho.
Čo na to povedať? Mesto na to zvysoka ... !
07. január 2016

peter

Asi treba aby tam najprv vecer niekto spadol a zlomil ruku alebo nohu...Kazdopadne je to hanba a zla vizitka mesta ze takato frekventovana ulica je v tomto stave
19. január 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto eviduje aktuálny stav chodníkov. Chceli by sme pristúpiť k ich celkovej rekonštrukcii. Vzhľadom na finančnú náročnosť a možnosti rozpočtu zatiaľ nedokážeme stanoviť presnejší termín rekonštrukcie.

Ing. Peter Susa
vedúci oddelenia výstavby a dopravy MsÚ
19. február 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet.
V rámci pripravovanej rekonštrukcie križovatky Rázusova - Elektrárenská bude zabezpečené oprava priľahlých poškodených chodníkov.

Ing. Peter Susa
vedúci odd. Výstavby a dopravy MsÚ
19. február 2016

Filip

Pán Susa,
prosím Vás zverejnite plány pripravovanej rekonštrukcie križovatky Rázusova - Elektrárenská. Myslím, že ozaj veľa motoristov je na to zvedavých a bolo by fér, keby sa k tomu mohla vyjadriť aj verejnosť tak, aby sme po realizácii neostali zaskočení.
Chcem Vás ešte upozorniť na fakt, že podnet poukazuje na dezolátny stav chodníkov na uliciach Elektrárenská a Gorkého. Prosím Vás, nezužujte tento problém iba na okolie križovatky Rázusova - Elektrárenská. Ulica Gorkého sa tiahne až ku Tarči. Ak neveríte choďte sa presvedčiť na vlastné oči. Mám totiž obavy, aby to nedopadlo tak, že budú opravené chodníky od štátnej k mestskej polícii, a na zvyšok sa "zabudne".
07. november 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Chodníky zrekonštruované.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania