Prepadávajúci sa chodník

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 08. novembra 2012

V úseku asi 30 metrov sa prepadáva chodník v dôsledku zosuvu brehu rieky Hornád.

21. november 2012

Odpoveď samosprávy

Mesto Spišská Nová Ves vyzve správcu toku, ktorému riešenie kompetenčne patrí, aby sa spevnením svahu brehu Hornádu bezodkladne zaoberal, pretože dochádza k poškodzovaniu chodníka, ktorý je majetkom mesta.

Ing. Jela Bednárová
prednostka MsÚ SNV


06. august 2013

anonymný užívateľ

Neviem, ako samospráva mesta od nahlásenia môjho podnetu komunikovala so správcom toku, ale realita je taká, že predmetný chodník (a chcem zdôrazniť, ktorý je majetkom mesta) sa i naďalej a čoraz viac prepadáva. Nakoľko samospráva neposkytla ďalšie nové informácie, musím označiť tento môj podnet za neriešený.
25. november 2013

Karol

Predpokladám, že povodie informované bolo, mesto má tento podnet oficiálne z krku. Povodie podnet založí, lebo toto riešiť nebude, nakoľko spravuje 100-vky km povodia kde sú ohrozené 10-tky životov a milionové hodnoty. Ak jedného dňa šupsne do Hornádu polka chodníka, opraví ho mesto za peniaze z poisťovne alebo si bude škodu vymáhať od povodia.
02. január 2016

Odpoveď samosprávy

K uvedenému chodníku nemáme stanovisko Povodia Bodvy a Hornádu. Nakoľko mesto plánuje postupnú výstavbu cyklochodníka po nábreží Hornádu, predpokladáme, že potom dôjde aj k oprave týchto poškodených častí.
V prípade dostatku prostriedkov sa kolegovia z výstavby pokúsia v roku 2016 zabezpečiť aspoň nutnú lokálnu opravu.
06. január 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Chodník zrekonštruovaný.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania