Kanalizácia

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 21. novembra 2012

Chcem sa opýtať kedy bude vyriešený problém s kanalizáciou na uliciach Odborárov a Hviezdoslavova, kde na celej ulici funguje jeden kanál, ktorý absolútne nestíha (viď foto). Táto ulica je najviac frekventovaná chodcami, ktorí chodia na železničnú a autobusovú stanicu a popritom sú v blízkosti úrady.

22. november 2012

Jozef

Tak toto je iná káva !!!
23. november 2012

Martina K

Hanba!!! Takto sa reprezentuje mesto?? Ved tadialto maju prichadzat vsetci navstevnici mesta...
24. november 2012

Slavomír

Tému diskusie rozšírim. Problémom ulice Odborárov nie je len kanalizácia. Sú to aj rozbité chodníky, parkovanie áut na tejto ulici, zdevastovaná verejná zeleň, ako aj ustavičný neporiadok. Ulica sa musí riešiť komplexne a v čo najkratšom čase, nakoľko jej stav sa z roka na rok rapídne zhoršuje.
12. december 2012

Odpoveď samosprávy

V súvislosti s problémom dažďovej kanalizácie na Ulici Odborárov sme na základe odkazu pre starostu pristúpili k oprave. V rámci opravy sa zrealizovala výmena dažďovej kanalizačnej šachty na chodníku pred objektom č. 1880/35 a zároveň sa zrealizovalo prečistenie dažďovej kanalizačnej prípojky pre cestnú a chodníkovú dažďovú vpusť.

MsÚ, SNV
02. január 2013

Pavol Gavlák

O tejto téme a problematike celej ulice a vlastne hlavnom prístupe do mesta zo železničnej stanice som písal primátorovy pred pár rokmi (neviem presne kedy to bolo). Odpoveď bola podobná ako pri príspevku "Križovatka" ( Úprava križovatky ulíc Rázusova - J. Hanulu - Ing. Kožucha sa v budúcnosti bude riešiť komplexne ...)
Skutočnosť si môžete overiť sami ako je to tam komplexne vyriešené.
Ja mám taký pocit, že počet projektov ktoré mesto plánuje strašne prevyšuje počet projektov ukončených alebo zrealizovaných.
31. máj 2013

Jakub

Tuna nie je problém s kanalizáciou ale s tým že na celej ulici je len jeden kanál a všetká voda steká do neho.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania