Chodník na Kukučínovej

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Ľubomír Podolský 03. februára 2013

Dobrý deň.

Už niekoľko rokov upozorňujem na havarijný stav časti chodníkov na Kukučínovej ulici 24, 26, 28 a ďalej. V dnešnej dobe je stav už neúnosný. Chodník sa nedá mechanicky udržiavať a je ťažko schodný a to nie len v zime. Kusy chodníka sa odlupujú od podložia a ohrozujú kohokoľvek. Veľké terénne nerovnosti majú za následok kaluže vody a zlé spádovanie chodníka narúša statiku oplotení a následne budov. Žiadam Vás o okamžité riešenie situácie. Argument, že na toto nie sú peniaze u mňa neobstojí. V prípade, že sa tak nestane v jarných mesiacoch, dám si Váš chodník (o ktorý sa musím samozrejme starať ja a vyzerá ako po II. svetovej ) opraviť a pošlem Vám faktúru. Asi to fakt inak nejde. Ďakujem za odpoveď a stačí, ak mi pošlete iba termín realizácie.

Ľubomír Podolský, [email protected]

11. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.

Technický stav chodníkov v meste, nie len na Kukučínovej ulici, je nám dobre známy. Snaha mesta vychádzať v ústrety požiadavkám občanov sa riadi určitými pravidlami. Vzhľadom k množstvu požiadaviek na opravy, údržby a realizácie chodníkov požiadavky občanov triedime a podľa množstva finančných prostriedkov sa ich snažíme postupne realizovať.

Mesto Spišská Nová Ves
11. február 2013

Podolsky

Ďakujem za diplomaticku odpoveď z ktorej som sa stale nedozvedel termin realizacie. Posunte to prosim tomu kto na to vie adekvatne odpovedat a nie iba pisat o ničom ako pre media. Investicie v meste sa schvaluju dlhodobo vopred a tak prosim použite to pravidlo o ktorom hovorite a povedzte mi kedy bude chodnik opraveny. Dochadza mi trpezlivosť z birokraciou v tomto meste.
03. marec 2013

Anonymný užívateľ

Aj nám sa rozpadáva chodník pred domom a kusy asfaltu sa odlupujú od podložia. Z tohto dôvodu by som sa rada dozvedela o ďalšom postupe pri riešení tohto podnetu, resp. realizácii opravy chodníka p. Podolského. Samosprávu isto zaujímajú výtlky a chodníky na frekventovaných miestach a hlavných cestách, ale v neposlednom rade by mala vychádzať aj v ústrety požiadavkám občanov. Tak, ako je to uvedené v ich odpovedi. Naoazaj je mi ľúto tohto majiteľa, lebo má pravdu, že sa to čistiť ani lopatou nedá a navyše sa mu to celé rozpadáva čím viac pred jeho očami.
10. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Oprava chodníka na Ul. Kukučínova 22 - 26 bola zrealizovaná v roku 2014.
Viď foto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania