Výtlk na križovatke Gorkého a Šoltésovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Matúš Tremko 29. mája 2016

Už zopár mesiacov sa na tomto mieste nachádza tento nepríjemný výtlk. Je ohrozená aj bezpečnosť premávky, pretože vodič sa viac sústredí na to, aby sa vyhol výtlku a menej sa koncentruje na vozidlá, ktorým musí dať prednosť. Poprosím o opravu tohto výtlku. Ďakujem.

01. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Výtlky na miestnej komunikácii na Ul. E. M. Šoltésovej zabezpečí Mesto Spišská Nová Ves, výtlky na ceste II. triedy - Gorkého ul. - mesto upozorní správcu tejto komunikácie - Správa cies KSK o potrebe ich opravy.


Ing. Peter Susa
vedúci odd. výstavby a dopravy MsÚ SNV
07. jún 2016

Matúš Tremko

Odpoveď považujem za nepostačujúcu, pretože ste nepovedali približný termín opravy. To isté očakávam aj to, že sa tu vyjadrí Správa KSK o termíne opráv na Gorkého ulici.
28. jún 2016

peter

Dobry den, velmi by ma zaujimalo, kedy sa spravca cesty a taktiez mesto odhodla k tejto obrovskej oprave a teda zaplataniu troch dier. Alebo sa pocka kym niekto kvoli vyhybaniu sa vytlkom neda prednost v jazde a sposobi tam havariu?
Vytlky su tam od jari a dnes mame koniec juna...
28. jún 2016

Matúš Tremko

To je vrchol, nie je to len taký obyčajný výtlk, keďže môže pri ňom dôjsť k nehode. Vo Viedni po nahlásení je výtlk opravený do 24 hodín! Ok nie sme Viedeň, ale Vám to kompetentní trvá zopár mesiacov. Minimálne mesiac po vašej odpovedi na podnet, ale ja nie som povinný hlásiť výtlky to je vaša práca.
16. september 2016

Matúš

Dňa 16.9.2016 boli výtlky opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania