Stažnosť

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 25. februára 2013

Nejedná sa len o chodníky na ulici Trieda 1. Mája, ale celkovo. Mohli by ste si uvedomiť, že je odmäk a všade je plno vody a člapkanica. Po kotníky sa nedá chodiť vo vode. A ešte nehovorím v okolí škôlky !!!! Myslím si, že ľahko by sa dal odstrániť zbytočný sneh aspoň čiastočne, kým je odmäk, nemyslíííte !!!!!!!!!!!!!!!
Kým Vám človek nenapíše a neodfotí, aby bol podnet úplný, tak Vás to ani nenapadne !!!!!!!!!
Skúste riešiť komunikácie aj bez podnetov ľudí !!!!

25. február 2013

M

Čistá pravda, skúste už konečne výjsť do terénu a nie len zhodnocovať ale aj konať. Zase kým sa niekomu niečo nestane a potom budete opakovať to vaše stále dookola a ospravedlnovať sa.
Inač kým prejdeme tou čľapkanicou kým prejdeme, tak nám topanky následne ponožky a až nohy zmoknú, tým padom hrozí prechladnutie a poškodenie obuvy vodou. Krídla zatiaľ ešte nemáme, ak zaobstaráte tak nechajte chodníky v takom stave v akom sú.
26. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.

Aj napriek tomu, že ľad, sneh či „čľapkanica“ nie sú v zime ničím nezvyčajným, snažíme sa udržiavať chodníky zahrnuté v Operačnom pláne zimnej údržby schodné. Čistenie chodníkov vykonáva stredisko ručného čistenia v spolupráci so strojným čistením. Čistenie chodníkov (okrem chodníkov, ktorých čistenie prislúcha majiteľom priľahlých objektov, pozdĺž ktorých chodník vedie v zmysle VZN č. 6/2003 o čistote mesta) prebieha denne na základe rozpisu a zadelenia podľa jednotlivých ulíc s prihliadnutím na hlavné ťahy a frekventovanosť jednotlivých častí mesta. V priebehu dňa sa v neposlednom rade čistia aj kritické úseky na základe nahlásených podnetov od občanov a príslušníkov mestskej polície.

Posielame Vám zopár fotografií v súvislosti so zimnou údržbou. Niekoľko záberov chodníkov, ak by neboli osekané od ľadu a snehu, nevyzerali by tak. Fotené 21., 22., 26.2.2013.

Mesto Spišská Nová Ves


Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania