Výhľad z križovatky J. Hanulu a Mlynská

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Ján Novák 13. júla 2016

V križovatke ulíc J.Hanulu a Mlynská je už dlhšiu dobu nesprávne natočené zrkadlo, ktoré v súčasnosti nepomáha prehľadnosti výjazdu vozidiel. Mám na mysli výjazd z ulice J. Hanulu smerom doľava na Mlynskú ulicu do centra.

14. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Upovedomili sme Správu ciest košického samosprávneho kraja, kde prisľúbili natočenie zrkadla do pôvodného stavu v priebehu dnešného dňa.

Ing. Ivan Jacko
oddelenie výstavby a dopravy MsÚ
21. júl 2016

Ján Novák

Žiaľ, zatiaľ sa tak nestalo.
27. september 2016

Ján Novák

Zrkadlo je vždy nenatočené...2 a pol mesiaca po nahlásení podnetu...
27. september 2016

Matúš Tremko

Skúste napísať Správe ciest KSK
29. september 2016

Ján Novák

Skúsiť môžem, len mi potom uniká význam personálneho aparátu MÚ ako aj tejto stránky ak musím ako občan mesta priamo kontaktovať správu ciest KSK, pretože zodpovední pracovníci MÚ si nevedia odkontrolovať prísľuby a urgovať resty zo strany správy ciest KSK.
29. september 2016

Matúš Tremko

Tak s týmto som sa rozprával s pánom Susom, ten mi odpovedal, že odkaz pre starostu nie je jediný zdrojom riešenia podnetov, kedže sa to môže aj cez ičko, osobne, telefonicky, mailom, cez poslancov a mestské výbory atd. Čiže tento portál nie je primárnym nástrojom na riešenie podnetov. Aj keď podľa mňa by mohol byť, pretože podnety vidia všetci občania a aj vidia ako sa to rieši, pretože napríklad keď podáte podnet telefonicky, tak vám nezavolajú naspäť, že v akom štádiu podnet je. Riešim to tak, ak sa podnet nerieši tu tak napíšem osobne mail.
29. december 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Myslím si že stav je aj v roku 2022 nezmenený a zrkadlo nefunkčné.
02. január 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania