"Funkčnosť" semaforov na hlavnej križovatke

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Paťo 06. septembra 2016

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, ako dlho ešte bude v našom meste pretrvávať stav, keď po väčšom daždi prestanú fungovať semafory na hlavnej križovatke. Dnes v ranných hodinách bola táto križovatka úplná katastrofa, nakoľko z každej strany prichádzali vozidlá, niektorí vodiči nevedeli, ako ňou majú bez problémov prejsť a chodci sa v posledných minútach vyhýbali prichádzajúcim autám. Ako vždy sa čaká, kedy auto, autobus, alebo kamión zrazí niekoho počas nefunkčnosti semaforov? Rozhýbu sa kompetentný až potom, alebo mesto využije v tejto súvislosti prevenciu a dá zrekonštruovať túto techniku ? Táto križovatka je najfrekventovanejšou v meste. Tak, ako polícia v prípade riadenia križovatky počas zvýšenej dopravy, tak aj mesto dnes úplne nezvládlo situáciu. Spraví sa s tým niečo? Ďakujem

22. september 2016

Odpoveď samosprávy

Pracovníci mesta prekonzultujú technický stav svetelných križovatiek so správcom miestnych komunikácií - spoločnosťou Brantner Nova a podľa potreby rozhodne o ďalšom postupe.

Mesto Spišská Nová Ves
29. apríl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Podnet neaktuálny prešlo 7 rokov a myslím si že problém so semafórmi nie je.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania