Rozbité chodníky

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený

Taketo chodniky mame na Tarču z mesta smerom k požiarnej stanici.Ludia a hlavne mamky s kočikmi chodia radšej po ceste lebo inak by nepotlačili kočiar.Je to risk raz sa tu stane tragédia.

20. september 2016

Jozef

No a prečo je rozbitý chodník ? no lebo bol robený z toho liateho asfaltu ktory vydrží iba 3 roky a sa spravia na ňom pukliny a bubliny , radšej nech dajú normálny asfalt ako na vozovku a vydrží neporovnateľne dlhšie a aj na korčuliach sa človek nezabije keď má prejsť cez tie praskliny . Tie peniaze, ktoré sa dávajú navyše na opravy stále každý tretí rok na tie isté chodníky sa už mohli investovať na ďalšie úseky, ktoré tiež je potrebné opraviť keďže sú tiež z liateho asfaltu....Bolo dobré sa zamyslieť nad investovaním peňazí skôr do kvality ako do kvantity. Cestný asfalt použitý na chodníku vydrží aj 10 rokov bez potreby na údržbu a bez veľkých závad.
21. september 2016

Odpoveď samosprávy

V rámci rekonštrukcie miestnych komunikácií (t. j. Brezovej ulice) je plánovaná aj komplexná rekonštrukcia chodníka v súbehu s cestou. Rekonštrukcie komunikácií vrátane Brezovej ulici by mali byť realizované v prípade schválenia rozpočtu mesta v období rokov 2017- 2018.

Mesto Spišská Nová Ves
15. máj 2017

Michal Minďaš

Dobry den,

pripajam foto chodnika v dezolatnom stave, ktory nadvazuje na ulicu Maxima Gorkeho z Tarce smerom do mesta.

Taktiez je potrebne vyriesit bezbarierovy pristup cez priechod pre chodcov, ktory zvysi bezpecnost prechodu cez priechod s kociarom.

Dakujem.
12. február 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania