Chodníky na ulici Odborárov

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 25. marca 2013

Po minuloročných stavebných prácach sú chodníky na ulici Odborárov v zlom technickom stave. V nepriaznivom počasí nie je možné po nich prejsť bez toho, aby ste sa nezablatili. Rád by som sa opýtal, kedy budú tieto chodníky dané do normálneho stavu.

26. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš podnet.
Tento investičný projekt realizovala Východoslovenská energetika, a. s., v záujme skvalitnenia služieb a spoľahlivosti siete na vysokonapäťovej a nízkonapäťovej úrovni. Zemné práce pre tento projekt realizovala spoločnosť ARTGARDENIA, s. r. o., ako subdodávku pre VSE, a. s. Rozhodnutím na zvláštne užívanie komunikácie, ktoré bolo vydané Mestom Spišská Nová Ves, bol termín spätných úprav stanovený do 31. 5. 2013.
Mesto Spišská Nová Ves
11. apríl 2013

Feďo

Verím, že samospráva sa postará o to, aby tieto chodníky boli upravené skôr, ako to bolo stanovené v jej rozhodnutí. Stavebné práce tam už neprebiehajú a treba si uvedomiť, že tieto chodníky sú v centre mesta a sú prístupovými chodníkmi ku železničnej stanici.
09. máj 2013

Odkaz pre starostu SNV

Spätné úpravy investičného projektu zo strany VSE, a.s., sa postupne realizujú (viď fotografia vyhotovená 9. 5. 2013).

Mesto Spišská Nová Ves
04. jún 2013

Anonymný užívateľ

Napriek stanovenému termínu spätných úprav, chodníky na ulici Odborárov sú v takomto stave (foto 4.6.2013).
10. jún 2013

Odkaz pre starostu SNV

V rámci kontroly prevedenia spätných úprav na tomto investičnom projekte boli zo strany mesta zistené závady. Súpis týchto závad a nedorobkov bol na mieste spísaný, pričom termín ich odstránenia bol stanovený do 30. júna 2013. Závady spevnených plôch na ulici Odborárov sa postupne odstraňujú (viď foto zo 7. 6. 2013).

Mesto Spišská Nová Ves

Na základe tejto aktualizácie sme neriešenému podnetu opätovne priradili status Zaslaný do jeho konečného vyriešenia, t.j. najneskôr do 30. júna 2013.

OPS SNV
11. jún 2013

Odkaz pre starostu SNV

V rámci kontroly prevedenia spätných úprav (konkrétne na ulici Odborárov) boli zistené závady a nedorobky odstránené. Spätné úpravy chodníkov na ulici Odborárov sú v tejto chvíli konečné. Na odstraňovaní ostatných závad a nedorobkov v ďalších lokalitách sa postupne pracuje.

Fotodokumentácia spevnených plôch na ulici Odborárov zo dňa 11. 6. 2013.

Mesto Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania