Psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený

Dobry den dokedy budu diskriminovany v tomto meste normalny ludia a male deti. Myslim si ze uz je nacase zalozit DNA zvieraciu banku a konecne zacat postihovat neprisposobivych majitelov domacich milacikov . Kde sa maju hrat male deti clovek sa ich uz boji pustit do travy vsade sami exkrement .

27. február 2017

Ja

je to na sidlisku Mier č.43 len si myslim ze to plati pre cele mesto
14. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Každoročne v jarných mesiacoch je tento problém, ktorý tieto exkrementy sneh zakryl, ale je to aj o disciplíne držiteľov psov a zodpovednosti. Mestská polícia za dva roky vykonala 880 kontrol psov, pričom mnohé prípady boli riešené v blokovom konaní. V tomto monitorovaní budeme pokračovať, ale k tomu je potrebná aj súčinnosť verejnosti, na ktorú Vás pozývame.



JUDr. Michal Komara,PhD. náčelník
14. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Čo sa týka čistenia detských ihrísk (DI) - piesok v pieskoviskách je pravidelne prehrabávaný a čistený (zamestnanci + aktivační pracovníci). Jedenkrát ročne je piesok v DI na území mesta vymieňaný.



Ing. Juraj Sad, PhD.
Mestský úrad
Oddelenie komunálneho servisu
Štefánikovo námestie č. 1
052 70 Spišská Nová Ves

Tel.: +421 53/41 52 228
mail: [email protected]
http://www.spisskanovaves.eu
27. marec 2017

Anna Sertlova

Dobré by bolo posledovať psíčkarov, ktorí pravidelne venčia psy v blízkosti a aj na detských ihrískach, neštítia sa ani, keď pes pobehuje po pieskovisku , okolo hojdačiek a preliezok. Často to je na sídlisku MIER na ulici Jilemnického.
20. apríl 2017

Zuzana

Ťažký boj. A majitelia psov mi uz viackrát odpovedali, ze detské ihriska nie su označené, ze su to detské ihriska, co pre nich znamená, ze ho vlastne nikde nevidia. Neoznačena zóna = voľna zóna. Strasne. Potom, ze deti majú choroby a ekzemy, ktore nikto nevie liečiť.
21. apríl 2017

Jan

Jednoduche riesenie DNA BANKA DOMACICH MILACIKOV .Najde sa s prepacenim hovienko spravi sa rozbor porovna sa s DNA co je v databaze a mozeme smelo vyrubit poplatok za zistenie DNA a zaroven za odstranenie exkrementu a nasledne aj pokutu a vec je vyriesena . Samozrejme to bi muselo mesto chciet .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania