Spätné terénne úpravy - ulica Nad Medzou

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Marián Solár 23. apríla 2013

V rámci rekonštrukcie VN rozvodov v jeseni 2012, bol nový kábel ukladaný do vykopanej káblovej ryhy, ktorá prechádzala pozdĺžne ulicou Nad Medzou. Následné spätné terénne úpravy výkopov boli uskutočnené v apríli 2013.

Pracovníci terén celkom slušne upravili, avšak zo „zvyšného materiálu a skál“ vytvorili 3 samostatné kopy = stavebný odpad, ktorý by sa mal odstrániť.

Taktiež po výkopových prácach, neboli dané do pôvodného stavu betónové prefabrikáty na parkovanie áut. Ostala len naskladaná hromada tvaroviek.

Neviem, či je to konečný stav, alebo sa bude v tejto veci niečo diať. Práce určite niekto faktúruje a niekto by mal kontrolovať, či je všetko tak ako má byť. Alebo si to majú obyvatelia bytovky urobiť sami ?

24. apríl 2013

Anonym

podla mna nech dokoncia pracu alebo nech to mesto reklamuje
30. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš podnet. Tento investičný projekt realizovala Východoslovenská energetika, a. s., v záujme skvalitnenia služieb a spoľahlivosti siete na vysokonapäťovej a nízkonapäťovej úrovni. Zemné práce pre tento projekt realizovala spoločnosť ARTGARDENIA, s. r. o., ako subdodávku pre VSE, a. s. Rozhodnutím na zvláštne užívanie komunikácie, ktoré bolo vydané Mestom Spišská Nová Ves, bol termín spätných úprav stanovený do 31. 5. 2013.

Mesto Spišská Nová Ves
16. máj 2013

Marián Solár

Dobrý deň!
Včera, t.j. v stredu 15.5.2013 boli terénne úpravy dokončené, prebytočná zemina odstránená. Považujem tento problém za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania