Výtlky na cestách

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 22. mája 2013

Ulice v širšom centre mesta sú plné výtlkov. Na ukážku stav cesty na ulici Škultétyho. Obdobná situácia je aj na ulici Baníckej. O technickom stave chodníkov na týchto uliciach radšej pomlčím. Budú sa tieto výtlky a chodníky opravovať? Ak áno, žiadam o informáciu, kedy bude ich oprava zrealizovaná. Vopred Vám ďakujem za Vašu dôkladnú odpoveď.

23. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. V rámci údržby miestnych komunikácii prebiehajú v meste Spišská Nová Ves vysprávky asfaltových kobercov. V súčasnej dobe sú formou vysprávok opravené komunikácie na vonkajšom okruhu mesta, na Zimnej ulici, na sídlisku gen. Svobodu (Tarča) a na sídlisku Západ. Nasledovať bude oprava komunikácií v severnej časti mesta (okolie v blízkosti železničnej stanice, ulica Odborárov a i.) a na sídlisku Mier. Po ich zrealizovaní sa postupne presunú opravy komunikácií do ďalších lokalít, vrátane Vami spomínanej Škultétyho ulice. Predpokladaný termín opravy komunikácie na Škultétyho ulici je v priebehu mesiaca jún.
Problémové chodníky a komunikáciu na Baníckej ulici bude možné riešiť v rámci komplexnej investičnej rekonštrukcie, termín ktorej momentálne nevieme uviesť.

Mesto Spišská Nová Ves
06. august 2013

anonym

Dobrý deň, výtlky na miestnej komunikácii neboli napriek predpokladanému termínu doposiaľ opravené.
05. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň. V rámci údržby miestnych komunikácií bola komunikácia na ulici Škultétyho opravená formou vysprávok.

Mesto Spišská Nová Ves


Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania