Neprehľadná križovatka Sadová - Teplicská cesta

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Peter 19. septembra 2017

Dobry den, chcel by som poukazat na problem s krizovatkou Sadova/Teplicska cesta. Ako cyklista mam v tomto useku takmer denne problem, pri ceste po Sadovej smerom z Tarce je viditelnost na Teplicsku c. takmer nulova az do prichodu na krizovatku, to iste plati smerom pri vjazde od Teplicskej cesty - auta do poslednej chvile nevidia dopravne prostriedky iduce smerom od Tarce.Najvacsi problem je po tme - krizovatka je absolutne neosvetlena a aj dnes rano mi do cesty vletelo auto napriek tomu, ze ako cyklista som bol riadne osvetleny. Chcel by som poprosit o riesenie tejto krizovatky minimalne riadnym osvetlenim.Uz sa na tomto mieste z podobnych dovodov nedavno stala smrtelna dopravna nehoda, v ktorej figuroval prave cyklista, a podla mojho naozru ak sa s tym nic nespravi, bude sa to opakovat.

21. september 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto práve pracuje na projekte osvetlenia prechodov pre chodcov na Sadovej ulici a Tepličskej ceste.
Zároveň budú v rámci rekonštrukcie doplnené 2 stĺpy verejného osvetlenia na Sadovej ulici práve v križovatke s Tepličskou cestou. Plán realizácie je do konca roka 2017.



Tomáš Hamráček
oddelenie komunálneho servisu MsÚ
22. november 2017

Peter

Ako by som to nehovoril. Cela ulica je extremne malo osvetlena. Dnes rano ma zrazilo auto a par metrov dalej, ktore nedalo prednost pri vyjazde z Madarasu ... Len nahoda, ze sa to obislo len s mensimi zraneniami. Opakujem, ulica je extremne slabo osvetlena, prosim kompetentnych aby sa nad tym vazne zamysleli!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania