Nekvalitné chodníky na sídlisku Východ

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený

Dobrý deň, chcem požiadať kompetentných pracovníkov mesta Spišská Nová Ves, aby chodníky na sídlisku Východ, boli v takom stave, aby sa napr. deti, ktoré sú v kočíkoch nemuseli budiť a cítiť sa ako na "tankodrome" Na niektorých chodníkoch z dôvodu ich poklesu počas nepriaznivého počasia stojí voda. Nemyslím si, že občania tohto sídliska majú chuť sa cez vodu neustále brodiť.

30. november 2017

Odpoveď samosprávy

Berieme na vedomie. Na údržbu miestnych komunikácií a chodníkov máme len omedzené množstvo finančných prostriedkov, ktoré neumožňuje vykonanie všetkých požadovaných a potrebných opráv. Určiť priority pri množstve požiadaviek je náročné, a nemôže uspokojiť všetkých občanov naraz. Predovšetkým sa snažíme reagovať na požiadavky mestských výborov. Na sídl. Východ sa chceme najbližšie zamerať hlavne na rozšírenie parkovacích plôch kde je podľa nášho názoru väčší problém.

Ing. Peter Susa, vedúci odd. výstavby a dopravy


SLOVENSKÁ POŠTA, a. s.
sekcia prevádzky pobočkovej siete
Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica
tel.: 048/433 96 63 mobil: 0903 530 070
e-mail: [email protected]
www.posta.sk
27. november 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
30. november 2022

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
06. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prosím o špecifikáciu chodníkov, nakoľko v príspevku sa ich nachádza viacero z rôznych lokalít. Chodník na fotografiách v hlavnom príspevku je už zrealizovaný, obnova niektorých chodníkov vo vnútroblokoch bude realizovaná v rámci projektu „Modernizácia vnútrobloku sídliska Východ v Spišskej Novej Vsi“. V prípade potreby opravy ďalších chodníkov je potrebné ich evidovať v úlohách príslušného Mestského výboru č. 8, aby mohli byť zaradené do rozpočtu mesta.

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania