Bežkársky areál Grajnar

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Martin Plačko 14. decembra 2017

Dobrý deň,
Bol som na bežkách na Grajnari, momentálne sú tam popadané stromy, a je to poprechadzane lesnými strojmi. Škoda keď je momentálne dosť snehu cca 40 CM, že sa to neudrziava ako sa plánovalo - Bezkarsky areál. Bolo by možné trate upraviť pre bezkovanie?Veľmi by nás (viacerých bezkarov ) to potešilo. Ďakujem veľmi pekne.

15. december 2017

Stanislava Kubovicova

Ďakujem za príspevok, my sa tam chystáme v nedeľu, chcem sa ale spýtať, dá sa slušne bežkovať, aké sú podmienky po oteplení začiatkom týždňa? Ďakujem pekne.
17. december 2017

Martin Plačko

Bezkovat sa dá (snehu je dosť)len je to dosť náročné, trochu lepšie to vyzerá smerom na Knolu
17. december 2017

Stanislava Kubovicova

Vďaka za odpoveď.
29. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Plačko, trate sme upravovali na letisku 11.12. a 12.12. na Grajnáry. Žiaľ pre popadané stromy sa nám na Grajnáry nepodarilo všetky trate upraviť. Objednaná bola dobrovoľná Horská služba, ktorá všetky trate skontrolovala a popadané stromy odstránila. Mesto zabezpečilo úpravu trati ratrakom 24.12. v ranných hodinách a taktiež úpravu parkoviska. Najbližšiu úpravu trati plánujeme prvom týždni nového roku.

Š. Pohly, MsÚ Sp. Nová Ves
29. december 2017

Stanislava Kubovicova

Ďakujem pekne za reakciu, len mi z tohto nie je jasné, aké sú tam momentálne podmienky na bežkovanie, nenašla som to ani na iných internetových stránkach, napríklad: www.nabežky.sk alebo www.bežkár.sk. Dá sa tam bežkovať ako napríklad v Levoči v bežkárskom areáli Levoča Nordic centre ?Ďakujem pekne za odpoveď.
30. december 2017

Martin Plačko

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, bol som na Grajnari 26.12. bolo to dobré, vďaka za úpravu trati
31. december 2017

Stanislava Kubovicova

Ďakujem.Pôjdeme. Teším sa.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania