Nové cesty

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
slavo 15. marca 2018

Dobrý deň na vývesnej tabuli som čital že sa majú v Novoveskej Hute rekonštruovať cesty chcem sa opýtať či sa urobia cesty k domom kde nieje vôbec asfaltova cesta domy tu stoja cca 60rokov a viac cesty k domom sú pri daždi same blato platime rovnake dane ako ostatni a pristup k domom je katastrofalny napr .lučna ,slnečna ulica atd.

03. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

V Novoveskej Hute je plánovaná pre rok 2018 rekonštrukcia Rybničnej ulice. K ďalším investíciám v Nov. Hute v dopravenej oblasti sa zatiaľ nevieme vyjadriť.

S pozdravom

Ing. Peter Susa, vedúci oddelenia výstavby a dopravy MsÚ
29. jún 2019

Karol Jurčík

To hovorite o tej rybnicnej ceste ktora iz bola vyasfaltovana na úroveň konca dediny smerom na rybniky a ide sa znova rozkopat kvoli inzinierskym sietiam ? to je snad žart , pred voľbami sa to robilo. Vo ostatne cesty a ulice v Hute ? Spomenute dane idu do mesta a v tejto mestskej casti sa dlhe roky nic nerobi ! Je tu velka nespokojnosť vacsiny obcanov co platia dane a samospráva dostava od statu peniaze. Prejde tadiaľ vela turistov a návštevníkov a naozaj jw to uz hanba , ze za tolko rokov sa nic nepohlo. Navrhujem nech ai miestne zastupiteľstvo a novy pan primátor nájdu cast a organizujú vyjazdove zasadanie v tejto casti SNV a začnú nieco konecne aj riešiť a nie odsúvať .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania