Úprava priestoru

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Ján Palguta 28. marca 2018

V súčasnej dobe prebieha oprava vodovodu na Hviezdoslavovej ulici. V súvislosti s tým vodiči nemali kde parkovať a tak sa parkovalo za bývalým kinom Tatry - za bytovkami Hviezdoslavova 1,2 - za kotolňou. To čo tam urobili vodiči sa dá nazvať tankodrom. Ak chce sa človek dostať do garáže, tak aby sa nezablatil, tak musí vyvinúť veľké úsilie. Nedalo by sa to nejako vyriešiť - násypom štrku ? Niekedy sa tam hrával futbal.

03. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Vašu požiadavku na provizórnu úpravu zvážime. Neradi by sme živelne premieňali zeleň na parkovacie plochy. Je nám jasné, že dnešné požiadavky sa s pribúdajúcimi autami a ubúdajúcimi "futbalistami" ako píšete menia, postupne sa snažíme riešiť legálne parkoviská ako oficiálne stavby so všetkými povoleniami, ktoré k tomu prináležia. Je však veľmi náročné zabezpečiť všetky nároky a vyriešiť parkovací problém celoplošne. Určite zvážime aj provizórne "štrkové" riešenie. K prípadnej budúcej výstavbe parkoviska by nás určite zaujímal aj názor občanov s priľahlého bytového domu.
Ďakujeme za podnet.


S pozdravom

Ing. Peter Susa, vedúci oddelenia výstavby a dopravy MsÚ
24. február 2019

Lubomir

Za bývalým kinom TATRY kde kedysi bola zeleň to v terajšej dobe vyzerá ako keby tam denne ryli divé svine. Takto by som pomenoval aj dnešných šoférov, ktorí sú arogantný, neohľaduplný a hlavne nerešpektujú dopravné značenie. Narážam tým na to že pred nedávnom tu bola osadená dopravná značka ZÁKAZ VJAZDU OKREM DOPRAVNEJ OBSLUHY ale i napriek tejto značke tu každý deň parkuje množstvo áut. Žeby dopravná obsluha, kdeže, všetko študenti navštevujúci Strojnícku školu. Už niekoľko krát som ohľadom tejto problematiky apeloval na mestskú políciu ale očividne sa im v tejto veci nechce konať i napriek tomu že vodiči parkujúci na tomto mieste sa súčasne dopúšťajú dvoch priestupkov a to porušenie zákazu vjazdu a státie na zeleni. Každopádne spoplatniť, alebo závora tak ako to roky funguje v Poprade
09. jún 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
09. jún 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania