Tarča stále bez cyklochodníka

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Neriešený
meno
Kamil 19. apríla 2018

Cyklisti, ktorým záleží na životnom prostredí sú ohrozovaní motorovými vozidlami, a mnohí kvôli tomuto zlému stavu nechávajú bicykel doma a vyťahujú do ulíc autá, a to fakt zbytočne!
Na vybudovaní cyklochodníka cez Tarču by malo záležať každému, kto tu žije. Veď prostredie slúži nielen pre tých, ktorí bicykel používajú a tak ho chránia, ale pre VŠETKÝCH občanov mesta! Výhodou je, že priestor na cyklochodníky na Tarči je. V smere dole by stačilo vyčleniť pravý kraj cesty; v smere hore sa dá vybudovať rozdelením chodníka pre chodcov, ktorý je veľmi široký - pre chodcov v takej šírke nepotrebný a máločo využívaný. V dobe tak výrazného nárastu počtu áut je vybudovanie takéhoto cyklochodníka NEVYHNUTNOSŤOU, a nebude to stáť takmer nič.
Do kedy ale ešte my občania (hlavne Tarčania) budeme čakať?

06. máj 2018

Matúš Tremko

Skúste sa obrátiť na občianske združenie: https://cyklokoalicia.sk
Napíšte im mail alebo na facebooku a poproste ich o návrh cyklistickej infraštruktúry. Mne takto pomohli.
22. jún 2018

Kamil

Mesto samo by malo mat zaujem o budovanie cyklochodnikov - hlavne ked sa rekonstruuje cesta, tak je na to ten najvhodnejsi cas! Horsie je, ze uradnici aj malovanie vodorovneho znacenia na ceste odkladaju uz takmer rok! Nehovoriac o vytlkoch, ktore su od zimy po mestskych cestach v nevidanom pocte, a pritom uz je koniec JUNA !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania