Hypernova - neaktuálna dopravná značka + stožiar

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý
meno
Štefan Hlopko 25. apríla 2018

Dobrý deň!
Už je to niekoľko rokov, čo v našom meste prestal fungovať obchodný reťazec Hypernova. Chcel by som týmto podnetom poukázať na neaktuálne zvislé dopravné značenie, ktoré stále vodičov navádza na Duklianskej ulici k tomuto už neexistujúcemu hypermarketu.
Zároveň sa chcem opýtať, či by bolo možné odstrániť ten veľký stožiar pri OMV, ktorý na Hypernovu stále upozorňuje, resp. využiť ho nejakým iným spôsobom, napr. v prospech mesta Spišská Nová Ves.
Ďakujem!
S pozdravom Štefan Hlopko

06. máj 2018

Matúš Tremko

Nevidím žiadny prínos z tejto opachy. Bilboardy len špatia naše mesto, okolie i celú krajinu. Odstrániť!
16. júl 2018

Štefan Hlopko

Od pridania podnetu ubehli už 3 mesiace a zatiaľ sa k podnetu nevyjadril nikto. Rozumiem, že podnety takého typu sa nedajú riešiť zo dňa na deň, resp. že sú ťažko riešiteľné. Teda, odstrániť ten stožiar alebo ho využiť nejak inak v prospech mesta nebude vôbec ľahké, resp. možno sa to ani nebude dať. Postačila by mi však aj odpoveď mesta, ktorá by vniesla aspoň trochu sveta do tejto problematiky, napr. že stožiar vlastní nejaká spoločnosť XY a bude to musieť odstrániť ona, alebo napr., že najbližších 5 rokov to tam bude stále stáť na základe nejakej dohody a tak podobne. Ďakujem!
07. september 2019

Ml Boldi

Nepovedal by som, že sa jedná o dopravnú značku. Je to skôr reklamný baner, za ktorý zodpovedá majiteľ budovy. Pri výstavbe dostali pravdepodobne stavebné povolenie, a že už to nie je aktuál? To ani mnoho iných reklám a pútačov. Mesto s tým neurobí nič lebo na to nemá dosah. Kontaktujte majiteľa budovy...
07. september 2019

Štefan Hlopko

MI Boldi: Áno na tom stožiari to je niečo ako reklamný banner. Tiež si myslím, že je to vecou majiteľa, avšak od podania môjho podnetu ubehlo už takmer pol roka, a mesto na to nezareagovalo ani takou odpoveďou akú uvádzate, že v podstate sa s tým zo strany mesta nedá nič robiť. Mne by stačila aj taká odpoveď.
Čo sa týka dopravnej značky, pozrite si fotografiu ktorú som pridal ako druhú. Na Duklianskej ulici je pred svetelnou križovatkou v smere do centra mesta dopravná značka, ktorá vodičov upozorňuje na OC Hypernova odbočením vľavo. Myslel som, že aspoň s tým dopravným značením sa môže mesto vysporiadať, pokiaľ už dané obchodné centrum neexistuje.
19. máj 2021

Štefan Hlopko

Po vyše troch rokoch bez odpovede samosprávy k tomuto podnetu, Vás touto cestou žiadam o prehlásenie tohto podnetu za uzavretý, nakoľko nový investor OBI využil tento reklamný stožiar vo svoj prospech, a tak je znova aktuálny.
Čo sa týka zvislého dopravného značenia, verím, že bude upravené po ukončení rekonštrukcie Duklianskej ulice.
Ďakujem!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania