Priechod pre chodcov tarča Brezová ul.

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Katarína 11. mája 2018

Rada by som sa opýtala kedy bude dopravné značenie nastriekane aj na tarči ul. Brezová - vid foto, konkrétne priechod pre chodcov v uvedenom mieste na foto. Nakolko je hned pri velkej a dost rusnej križovatke je dost nebezpečné predchádzať tam cez cestu. Chodim kočíkovat s dietatom každý deň a niekedy cakam aj 5min kym mozem prejsť. Nie je tam ani zvysle a sni vodorovné znacenie priechodu pre chodcov. Tiez by bolo vhodne umiestnit zníženie rychlosti pre pruh z fercakov na tarcu, je otazka času kedy sa tam stane dopravná nehoda! Ďakujem

17. jún 2018

Michal

Pripajam sa k podnetu. Mam osobnu skusenost s tymto priechodom. Prechadzal som s detmi cez cestu a vodic v smere od Fercekoviec narychlo dobrzdil a vyhresil nas, ze co robime na ceste. Nehoda je len otazka casu. Som zvedavy ake si potom mesto SNV najde vyhovorky. Chyba znacenie a vhodne osvetlenie prechodu v noci. Auta chodia v smere od Fercekoviec velmi rychlo, urcite nad 50 km a nevidia za zatackou, ci niekto prechadza cez cestu. Prosim zodpovednych, nech zacnu konat.
19. jún 2018

Odpoveď samosprávy

V mesiaci jún boli zahájené práce na obnove vodorovného dopravného značenia miestnych komunikácií, je predpoklad že do konca tohto mesiaca budú priechody pre chodcov nastriekané.

Ing. Peter Susa
vedúci odd. výstavby a dopravy
19. jún 2018

Katarína

A so znížením rýchlosti od ferčekoviec sa neuvažuje?
16. august 2018

Odpoveď samosprávy

Podnet je už vyriešený, priechody sú nastriekané.

[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania