Neodborna práca či riadenie

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý

aký je názor kompetentných na tak,, sfusovanu,, prácu v našom meste,

28. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Oprava chodníkov na Ul. Gorkého, resp. Palárikovej sa realizuje ako spätná úprava po prekopávke verejného priestranstva. Žiadateľ o prekopávku má povinnosť uviesť územie (zeleň, príp. spevnené plochy) do pôvodného stavu. Pôvodne bola pochôdzna vrstva chodníka realizovaná liatym asfaltom. Napriek tomu, že zhotoviteľ prekopal chodník líniovo v šírke cca 0,6 m, realizuje spätnú úpravu liatym asfaltom v celej šírke chodníka a vo väčšej hrúbke z materiálu zhodného s pôvodným. Pri porovnaní stavu pred(viď. ilustračné foto v prílohe) a po ukončení, je možné konštatovať, že stav po ukončení spätných úprav je vyhovujúci.
V prípade plánovanej rekonštrukcie predmetných chodníkov financovanej mestom, je možné uvažovať o novej konštrukcii chodníka vrátane obrubníkov, pochôdznej vrstve z kameniva obalovaného asfaltom (napr. ako na Brezovej ul.), resp. inej variante.


Ing. Peter Susa
vedúci odd. výstavby a dopravy MsÚZ
29. máj 2018

JM69

ďakujem za odpoveď.paci sa mi ze do pôvodného stavu. to znamená že obrubník určuje výšku asfaltu a nie tak ako je to opravené. betón do výšky obruby a potom už asfalt nemá miesto, tak to tak dopadlo..
02. jún 2018

lubomir

perfekto.na slovensku to je tak.firma co ma lave ruky.aku ma skolu a a aky odbor tak potom to aj tak vyzera.to akoze je vyhovujuce?to nemyslite vazne...fuserina najhrubsieho zrna.treba im to dat k nahrade a potom sa naucia to robit tak ako sa to ma...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania