MHD - pridanie spoja

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Neriešený
meno
Marcela 25. augusta 2013

Dobrý deň,

žiadam kompetentných o prehodnotenie situácie, čo sa týka MHD. Keďže pravidelná nedeľná linka o 9.00 hod. Sp. Nová Ves - Teplička nad Hornádom bola zrušená, z tohto dôvodu žiadame mesto o pridanie MHD spoja v čase 9.00 hod. Sp. Nová Ves - Pod Tepličkou, pretože v čase od 6.45 - 11.30 tu nechodí žiadna autobusová linka a je problém sa sem dostať. Myslím si, že občania z Pod Tepličky si zaslúžia aspoň jeden benefit, lebo mám pocit, že žiadne výhody mesta nevyužívame a pritom výška daní je totožná s výškou daní v meste. Hlavne starší ľudia, ktorí navštevujú nedeľnú sv. omšu v SNV sú nútení si platiť taxi službu, len aby sa dostali domov. Riešli sme to aj so SAD Sp. Nová Ves, ale táto nám nevyhovela a preto verím, že po zvážení nám mesto vyjde v ústrety.

S pozdravom občianka Marcela F., Pod Tepličkou

03. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
z našej strany v nedeľu je možné vykonať pár spojov autobusová stanica – Pod Tepličkou, rázc. a späť na linke MHD č. 7 o cca 9:00 – 9:05 hod.
Pri riešení tejto situácie sme oboznámili žiadateľku, že dôjde ku nárastu ubehnutých km a preto sa musí obrátiť priamo na mestské zastupiteľstvo, ktoré je kompetentné schváliť príslušný nárast km a tým aj zmeniť zmluvnú výšku úhrady strát z prevádzky MHD.

S pozdravom

Ing. Peter Koreň
vedúci osobnej dopravy

eurobus, a.s.
03. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Ďakujeme spoločnosti eurobus, a.s. za ich odpoveď. Budeme očakávať aj stanovisko za mesto Spišská Nová Ves, nakoľko podnet bol adresovaný práve jeho predstaviteľom.
09. december 2013

Anna Uhrová

08.12.2013 - Marián pridal nasledujúcu aktualizáciu podnetu:
Neriešený podnet znamená, že nie sme obyvatelia časti Ferčekovce? Obyvatelia Pod Tepličky očakávajú pridanie autobusového spoja v nedeľu okolo 9,00 s odchodom zo Spišskej Novej Vsi. Ďakujeme.


Odkazprestarostu.sk: Z technických a obsahových dôvodov sme aktualizáciu podnetu presunuli do diskusie. Ďakujeme za porozumenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania