Výrez na vozovke - nedokončená rozkopávka.

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Marek 04. septembra 2018

Dobrý deň prajem,
chcel by som poprosiť kompetentných, pokiaľ je to možné, o zabezpečenie aspoň dočasného zásypu, resp. zaliatie vyrezaného pásu na ulici J. Fándlyho. Ide o nedokončenú rozkopávku. Štrk a sutina je už prejazdmi vozidiel z výrezu vyhodený mimo – viď foto pri obrubníku. Situácia sa už niekoľko týždňov opakuje, najmä po daždi. Náprava, kolesá, brzdy a peňaženka pritom zažívajú zbytočný nápor...
Ďakujem pekne

05. september 2018

Odpoveď samosprávy

Realizátor prekopávky je upozornený na priebežné udržiavanie prekopávky do doby kedy bude mestom realizovaný nový asfaltový povrch na Ul. Fándlyho. Prosíme o strpenie.



Ing. Peter Susa, vedúci odd. výstavby a dopravy
05. september 2018

Marek

Ďakujem
08. september 2018

Edgar

Vážení zodpovední, prekopávka bola realizovaná 23.06.2018. „Realizátor prekopávky“ ryhu aj občas zasypával. V mesiacoch august a september sa to už nedialo, resp. nedeje. Zásypovým materiálom sú už upchaté kanálové vpuste na oboch stranách komunikácie. Na čie náklady sa tieto kanálové vpuste budú čistiť a či vôbec? Pri rekonštrukcii Fándlyho ulice sa musí okrem toho riešiť kanalizácia komplexne. Dovolili by ste hociktorému občanovi mesta takto riešiť rozkopávku a nekontrolovať ho? Dokedy máme trpieť tento stav? Chceme konkrétny termín!
08. september 2018

Edgar

04. apríl 2019

Marek

Keďže bol mestom realizovaný nový asfaltový povrch na Ul. Fándlyho, podnet bol vyriešený,
ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania