Chodník v areáli MŠ, ul. Stolarska

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení

toto je chodník v materskej škôlke MS Stolárska v Spišskej novej vsi, už niekoľko rokov vedenie mesta sľubuje opravu, opravili sa chodníky okolo škôlky ale v škôlke ani kvapka nového asfaltu, hlavne že robotníci si odkladali náradie celé prázdniny na dvore škôlky, škôlka spadá po mesto tak by sa mesto malo aj postarať o opravu.

06. september 2018

Slavo

pred dvoma dňami si v škôlke na tomto chodníku jedna pani podvrtla clenok. neviem ako to dopadlo. ale škoda že nevolala mestskú alebo štatnu políciu ...
06. september 2018

Slavo

škôlka má v sklade odlozene bicykle, kolobežky , značky a dokonca aj semafor, ale nemajú to kde použiť, aby zachovali bezpečnosť detí.
13. september 2018

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukcia ciest v rokoch 2017 - 2018 nie je finančne previazaná na potreby MŠ (napr. opravu spevnených plôch). V súčasnosti nie sú zdroje na opravu týchto plôch. Napriek tomu si myslíme, že rekonštrukcia objektu ako takého, t. j. zateplenie, výmena okien, rekonštrukcia terás a tohtoročná rekonštrukcia okolitých ciest, chodníkov a parkovísk výrazne prispela k zlepšeniu podmienok v danej lokalite a samotnej MŠ. Predmetnú požiadavku a jej financovanie musí schváliť MsZ, jej realizácia v súčasnosti nie je možná.

Ing. Peter Susa
vedúci oddelenia výstavby a dopravy MsÚ
24. september 2018

Odpoveď samosprávy

Chodník v MŠ na Stolárskej ulici nie je jediný problém, ktorý je potrebné riešiť v materských školách v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta. Materských škôl je 14. Každú chvíľu riešime nejakú havarijnú situáciu (zatekajúce strechy, nefunkčné, zalomené kanalizácie atď.) Za posledných 6 rokov mesto do materských škôl investovalo 1 700 000 eur. Určite príde na rad aj oprava chodníka v MŠ na Stolárskej ulici.



Ing. Markéta Ďuríková
riaditeľka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania