Výtlk na vozovke Laborecká - Ferčekovce

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Jan 08. septembra 2018

Dobry den

Nedavno ste opravovali vytlky na Dunajskej ulici vo Fercekovciach a stale nebol opraveny vytlk po rozkopavke cesty na ulici Laborecka. Mozte potvrdit kedy bude tento vytlk opraveny? Dakujem

17. september 2018

Odpoveď samosprávy

Za uvedenie prekopávky do pôvodného stavu zodpovedá ten, kto ju realizoval. V tomto prípade vlastník rodinného domu. Ústne je o tejto povinnosti upovedomený.

Ing. peter Susa
vedúci odd. výstavby a dopravy
17. september 2018

Jan

Dobry den ako vidite na foto vytlk je z casti na asfalte a scasti na betone kde bola rozkopavka. Ta rozkopavka bola zaliata betonom a ten sa bude casom este viac krusit. Nalepsie by bolo to vsetko opravit a zaliat asfaltom aby to vydrzalo niejaky cas.
24. september 2018

Borisko

Ako napisal vyssie p. Susa, prekopavku urobil majitel domu - Laborecka 47? A teda mesto to opravovat nebude, ma to urobit majitel domu, nakolko to prekopal on.

Inac mesto by malo zaviest nejaky poplatok /zalohu/ za vydanie rozkopavky a ked to majitel neda doporiadku, nevratia mu poplatok za rozkopavku a z tych penazi to dokaze zabezpecit mesto.
06. jún 2019

Borisko

Od upovedomenia obcana /vid prispevok od p. Susu/ preslo viac ako 9 mesiacov a obcan zodpovedny za neupravenu vozovku sa zjavne smeje mestu do oci... Myslim si ze mesto moze vyuzit pravnikov, dajte mu 7 dni na odstranie stavu... neurobi.. mesto moze vyspravit a vynalozene prostiedky + cirkus okolo toho na opravu dat obcanovi k uhrade... Podla mojho nazoru jednoduche a ucinne riesenie.
28. jún 2019

Borisko

Podnet vyrieseny, dna 27.6.2019 bol dany usek cesty zaasfaltovany.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania