Cesta na ulici Borovského

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Rio Sen 30. októbra 2018

Cesta bola robena naposledy pred 35 rokmi odvtedy sa nerobilo na nej nic. Zacinaju tu uz take diery, ktore tu uz začínajú vadit všetkým, ktorí tu bývajú. Preto ziadam o nápravu cesty, ináč si budeme uplatňovať narok pri zničení kolies na autach. S pozdravom občan snv.

01. november 2018

Matúš

Chodim tam autom pomerne casto a tato cesta by si sice zasluzila rekonstrukciu... no horsie je na tom napr. ulica Tajovskeho (tj. o ulicu dalej).

Vacsim problemom su skor auta, ktore parkuju na chodniku a vyrazne pretrcaju aj na cestu (vid aj prilozene foto). Ak tam tych aut stoji po oboch stranach niekolko, prejazd ulicou je casto neprijemny.
06. november 2018

Odpoveď samosprávy

Požiadavku zaradíme k zoznamu opráv výtlkov tak ulicu Borovského ako aj Tajovského. Pred zimným obdobím by sme chceli ešte realizovať najnutnejšie opravy.

Ing. Peter Susa
vedúci oddelenia výstavby a dopravy
12. máj 2019

Rio Sen

Borovského-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Davam opat podnet lebo ani najnutnejsie prace sa na ceste neurobili a cesta je este v horsom stave. Cesta sa v polovicke uz prepadava. Nechapem necinnost organov. A ak nahodou sa rozhodnete ju opravit nech ju opravuju ludia ktori opravovat vedia.
14. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto vykonáva vysprávky prostredníctvom firmy Brantner Nova. Postup odstraňovania výtlkov je štandartný, podľa dopravnej dôležitosti. Aj Ulica Borovského bude vyspravená v rámci bežnej údržby miestnych komunikácií.

Ing. Peter Susa
vedúci odd. výstavby a dopravy MsÚ
16. máj 2019

Mario Sen

Pre pana/pani samosprávy.Je smutné, že z našich daní sa idú robit Vami povedane vysprávky.Opäť látanie cesty.My nemáme záujem hrať šach na ceste potrebuje rovnú cestu nie polatanú a hrboľatú.Treba dať cestu do 100% stavu.Nie látať .Sused kvoli takým lataniam robil plot kde sa urobil vytlk na ceste a vsetka voda sla na betonovy plot.Je to len hanba Vaša.Som veľmi pohoršený a rozčúleny nad takým pristupom prace.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania