Mlynská-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Jarmila Novotná 01. februára 2019

Chceme nahlásiť problém,z neďalekého potravinarskeho podniku,mlyny a pekárne,ide hluk ktorý nám začína byť neznesiteľný,hlavne v nočných hodinách,deti nám zle spia budia sa,chcem sa opýtať meria niekto hlukovy smog,ktorý daná firma vypustí do okolia,a ešte ten hkuk je niekedy narastajúci,keď sme sa pytali tych čo tam pracuju z bytovky pri mlynoch,tak povedali že to pustali dajaky druhy mlyn,a vtedy je.to asi 2x viac hluku,meraju ten hluk nejaké štátne orgány?
Za mladé rodinky s detickami dakujeme

04. február 2019

Odpoveď samosprávy

Podaný podnet vo veci šírenia priemyselného hluku z prevádzky akciovej spoločnosti MPC CESSI do okolitého prostredia, ktorý zasahuje aj blízke bytové a rodinné domy, je možné riešiť cestou Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (ďalej len RÚVZ) v Spišskej Novej Vsi. V kompetencii RÚVZ je na základe podaného podnetu zabezpečiť merania objektivizácie hlukových pomerov akreditovanou spoločnosťou, ktorá má odbornú spôsobilosť na výkon predmetných meraní.
Na základe uvedeného, považujeme za najvhodnejšie, aby sa podávateľka podnetu priamo obrátila na RÚVZ v Spišskej Novej Vsi.





Ing. Iveta Krajňáková
oddelenie územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ
05. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Odpoveď RÚVZ v prílohe.
20. marec 2019

Bibiána

Si vsimnite, co napisali uradnici! Vraj ste si tam nemali kupit lacny byt! (Lacny byt = 75 000 EUR) Tak to uz je koniec, co si dovoluju ti uradnici :D
11. jún 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania