Strojnícka-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Katarína 02. mája 2019

Dobrý deň, rada by som upozornila na znečistené sídlisko Západ: sklo, odpadky, psie exkrementy a iné. Znečistené sú takmer všetky ulice, trávnaté povrchy aj chodníky. Hlavne chcem upozorniť na staré detské ihrisko a jeho okolie pri lekárskom stredisku na Hutníckej ulici. V celom areáli je v tráve a na chodníku rozbité sklo, odpadky a neodpratané lístie. Už dlhšiu dobu tam chýba druhý smetný kôš. Rada by som vedela, kto je za túto plochu zodpovedný, pretože tam nikdy nikto neupratuje. Sem-tam na sídlisku vidím upratovať 2-3 pracovníkov, ale tí sa skôr zameriavajú na neporiadok okolo kontajnerov.
Ďakujem.
S pozdravom
Katarína

23. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie. Na sídlisku Západ sme doplnili aktivačných pracovníkov a zvýšili kontrolu. Predmetný priestor pred Centrom voľného času bol vyčistený a bolo nariadené jeho pravidelné upratovanie. Doplnili sme tam kôš na odpadky, opravili sme hraciu zostavu – vežu. Kosenie tejto plochy je naplánované na 29. 5. 2019. V prípade zistenia ďalších nedostatkov ma môžete priamo kontaktovať na mob. č. 0908 643 065.

S pozdravom






Tomáš Hamráček
vedúci oddelenia komunálneho servisu
Mestský úrad Spišská Nová Ves
09. jún 2019

Katarína

Dobrý deň,

ďakujem veľmi pekne za vyriešenie problému. Podstatne sa okolie skrášlilo a boli by sme určite viacerí radi, ak by sa tak aj udržiavalo. Najmä kvôli deťom, ktoré sa tu často hrajú. Samozrejme, závisí to najmä od ľudí, ale je rozdiel, ak sa uprace zopár odpadkov ako niekoľko mesačné znečistenie. Ešte ostali drobné sklíčka v tráve a v okolí stromov, ale to by bolo potrebné dôkladnejšie upratanie.

Ďakujem.

S pozdravom

Katarína

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.