Odborárov-kanalizácia

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Peter 05. mája 2019

Chcel by som upozorniť mesto na to, že táto ulica bola “rekonštuovaná” minulý rok, no ako je vidieť na fotografiách, iba po vizuálnej stránke. Najväčší problém ,ktorý na tejto ulici bol a to odtok dažďovej vody, nebol vôbec vyriešený.Chodci nemôžu prejsť po chodníku bez toho, aby neboli ostriekaní vodou od okoloidúcich áut, pretože cesta je zaliata vodou a ktorá steká aj na chodníky.

06. máj 2019

Vladimír

Kto schválil projektovu dokumentáciu ?
Kto vykonával technický dozor investora ?
Kto prevzal stavebné práce ?
16. máj 2019

Filip

Treba sa pýtať
Susa Peter, Ing. - vedúci oddelenia výstavby a dopravy
053 4152 333, [email protected]

Tento človek je na MsÚ roky, roky máme problémy s výstavbou a dopravou, hlavne teda s nekvalitou odovzdaných ciest, a roky ho nikto nedokáže odvolať a nahradiť niekým novým.
20. máj 2019

Vladimír

Ing. Susa Peter neodpovedá na problém na ulici Odborárov. Žeby mu došli výhovorky?
21. máj 2019

Miloš

Ďakujeme za informácie pán Ing. Peter FILIP ( 053 / 3810 915 , [email protected] ), zamestnanec Okresného úradu Spišská Nová Ves, Odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií...

Zaujímalo by ma, kedže aj vy sa zaoberáte povoľovaním dopravných stavieb, ktoré spadajú pod Vaše kompetencie, musíte vedieť, že po zrealizovaní stavieb takého rozsahu sa vyskytujú drobné vady a nedorobky, ktoré je zhotoviteľ v dohodnutom termíne povinný odstrániť. Podľa mne dostupných informácii sa táto závada v dohľadnom časovom horizonte bude odstraňovať.

"Páči sa mi", ako v každom nahlásenom probléme len "píšete o nie Vašich činnostiach" a pritom si sám neplníte pracovné povinnosti (váš odbor)...... Pokiaľ viem, doposiaľ ste neukončili kolaudáciu Cestnej svetelnej signalizácie na križovatke ulíc Elketrárenská - Rázusová - Stará cesta (pri OC Billa), ktorá sa už ťahá od začiatku februára.
To Vás už netrápi, že nedodržiavate zákonom stanovené lehoty na vybavenie žiadostí...???
Bolo by asi tiež vhodné Vás odvolať a nahradiť "mladou krvou".......?!?!?!

Prosím, kým tu niečo napíšete, radšej kontaktuje kompetentných (keď už si viete nájsť telefonický aj mailový kontakt) a nahláste problémy priamo na Mestský úrad a nie na túto stránku, ktorá nie je ani oficiálnym komunikačným portálom mesta......
21. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Evidujeme problém s odtokom kanalizačnej vpuste, budeme sa mu venovať s cieľom odstránenia poruchy. V rámci rekonštrukcie boli na Ulici odborárov doplnené dažďové vpusty, resp. nájdené existujúce zaasfaltované šachty, ktoré sme sfunkčnili. V tomto prípade sa jedná o existujúcu starú vpusť, kde je potrebné spriechodniť odtok stavebnou úpravou, nakoľko prečistenie "krtom" bolo neúčinné.

Ing. Peter Susa
vedúci odd. výstavby a dopravy MsÚ
10. jún 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
13. jún 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania