Eleny Maróthy - Šoltésovej-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Maria 01. júla 2019

Dobrý deň chceli by sme sa informovať ako plánujete riesit každoročný problém ulice E.M.Soltesovej s rómskymi obyvateľmi lepšie povedané deťmi a pubertiakmi ktorý každý deň obťažujú svojim krikom, revom, zanechávanim odpakov, vysedavanim na schodoch bytoviek pri svojom letnom kúpaní v Hornáde? Je to každoročný problém ktorý trvá celé leto od rána do večera. Obyvatelia po nočnej malé deti v týchto teplých dňoch nemôžu mať otvorené okná lebo ich budí tento nevyžiadany krik. Mestská polícia je na nich kratka, ich občianska stráž tiež nepomáha . Alebo nám neostáva nič iné len si zvyknúť na tento bordel? Prosím riešte to tiež chceme vyjsť na ulici bez toho aby po nás tieto "deti" pokrikovali ! Tiež chceme mať poriadok pred vchodom do bytu! Odporúčam vám stráviť len jeden deň v tejto lokalite!

03. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podanie, ktoré som dnes osobne preveril v čase o 13.00 hod.a zistil, že v rieke Hornád sa kúpalo asi 8 detí, pričom boli vytlačené z Hornádu. Dodávam, že hygiena neodporúča kúpanie sa v rieke,je to však na vlastnú zodpovednosť a zodpovednosť rodičov, ktorí takto prejavujú záujem o zdravie svojich detí. Následne sa sťahujú resp. premiestňujú na verejné kúpalisko, kde taktiež nie sú vítaní. Napriek tomu, permanentne zvýšime kontrolu aj cez občiansku stráž a hliadky mestskej polície, avšak nie je fyzicky možné, aby hliadkovali v tejto lokalite celý deň, keďže sú problémy aj v iných lokalitách. Opýtal som sa náhodne 3 obyvateľov zo Šoltésovej ulice, ktorí nemali vážne výhrady, napriek tomu urobíme také opatrenia, aby nedochádzalo k narušovaniu verejného poriadku a znečisťovania nábrežia Hornádu

JUDr. Michal Komara,PhD. náčelník MsP v Spišskej Novej Vsi
26. júl 2019

Maria

Radšej uzavrieť diskusiu lebo viete že odpoveď je nepostačujúca. Treba sem prísť keď je vonku naozaj teplo ako napríklad dnes. A obyvateľom to nevadí? Hmm hlavne že okoloidúci ich nazývajú "zvieratami" a to ich nemusia počúvať cely deň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania